Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Foxgirl, Ti merre motoroztok Bogárd környékén?
Sziasztok!
Segítsetek! Ha drz S-en az áttételt akarom módosítani akkor a kis lánckerék fogszámát érdemes csökkenteni vagy a hátsóét növelni? És mennyivel vagy mi a legjobb párosítás?

SaraZ
kérem, hogy javítsatok ki, ha hülyeségeket írtam! . .
Attól függ! Egy cross motor mindig erősebb mint egy enduro... de az áttételezése is más.
Egy cross lassabb - végsebességre - viszont fürgébb --- jobban gyorsul, mint egy enduro (ugyanolyan mocival).
A cross motorok könnyebbek, ugyanakkor nincs rajtuk önindító.
Aszfalton a lámpa hiányában aztán végképp nem tudod használni - hacsak nem versenypályára gondolsz.
De az lánckerekeket cserélni érdemes, ha utcai gumit dobsz rá.

És ha endurozni akarsz, akkor valószínűleg jobban jársz egy enduroval, mint egy cross motorral.
A végsebesség, a kisebb tank, a strapabírás és a szervízigényesség miatt is.
Általában a cross motorok jobban ki vannak hegyezve, ebből eredően általában gyakrabban is kell szervizelni őket.

Ugyanakkor egy cross könnyebb, erősebb, jobb futóművel szerelt.
Bár hozzá kell tenni, hogy az EXC450 gyári futóműve meglepően feszes.
Sziasztok szeretném kérdezni hogy egy suzuki rmz 450-es veri a ktm exc 450-et terepen aszfalton egyaránt válaszotokat köszi
Szia,csere 125ös majestyre?99évj.
na itt vagyok király
Na megvetük a motort végre a cimborám is csatlakozi sáros köreinkbe!
Mancs
google beírtam, hogy DR SJ45A (alvázszám eleje) és ezeket adta ki
jól néznek ki hol találtad a képeket ?:)
Szépek
Hi Ünni!merre szoktatok a bakonyba nyomulni?én Nyárádon lakom ha gondolod v.mikor csattanhatnánk!
Szió! Én már rendszámosan vettem a kisdokit, sajna ebben nem tudok Neked segíteni.
A kereket mi csináltattuk hozzá: felni-Shox, agy-Tarján és Celldömölk bontó, küllők és küllőzés Békéscsaba.
Háát van egy pár helyen protekcióm felénk.csak idő kérdése az egész.
távtartózással sztem simán ... csak azt legyen ember aki elvállalja,hogy megcsinálja.
jaja nem rossz szépen jelölik a nagyobb dombokat ;)
Bele fogom pedig valahogy gyártani.Nagyon vadúl fog vele kinézni.Hátra pedig kétdugós féknyereg megy.
minden egy ügyes esztergályos kérdése
Af1 felnit be lehet tenni a DR be?
93679-es hozzászólásban az endurocross topicban van egy okos kis katonai térkép.
Akit érdekel töltse le,de 380Mb körül van!
ebben a szélviharban? én spec felse mertem tegnap szállni a gépre inkábbk ocsival mentem a boltba azt is lökdöste rendesen
Sziasztok nagyon szar idő van. Ha esetleg veszprémegyébe valakinek van rendszámos drz-je vagy Ktm-je mindeggy csak ne legyen kisebb 400 asnál. Az jöhetne motorozni. Egyedül unalmas.
Köszi de csak rm érdekli:
Szalók, Sümeg, Pannonhalma meg ott az egész Bakony;)