Hát nagyon jól néz ki Suprmoto kerekekkel. És még rendszámos is.. Így vetted? Vagy rendeztétek a rendszámot? Segíts légyszi. Én is akarok rendszámot...;)
Eladó de nem olcsó mert majdnem tök új... Egyébként tudtok valamit a hogy lehet forgalomba helyeztetni témához? Nagyon érdekelne hogy egyáltalán lehetségese-e... 250 4ütem cross motorból melyik szerintetek a legmegbízhatóbb? 2004- körüli érdekelne. Azt hallani a Yamahával nincs egyedül gond. ez igaz?
Sziasztok. Eladó lett az 1997-es Suzuki Dr 250 RS-em. Ha valakit érdekel írjon e-mailt. képeket tudok küldeni. Esetleg tudja valaki hogy hogyan lehetne az említett japánból behozott motort forgalomba helyezni? Írjatok!
beteszteltem a csizmát :) hát halljátok egészen más világ derült fel előttem az enduroról mostmár nem féltem a lábamat és így sokkal jobb meg csizmába oda lehet neki rendesen lépni és megse érzem,hogy mekkorát toppantottam teccik ez a móka
hali, foxot villaszár mátricát bármelyik motoros boltban tudsz venni ha jól tudom. A motort sajnos pénz hiány miatt kell eladnom, nagyon szeretem, és nagyon jó motor, fáj is a szívem érte
http://www.motorozz.hu/main.pl...
De szoktunk endurozni is olyan októbertől-márciusig.
Pápa mellett hol szoktatok pályázni vele ? Én onnét 30 km.-re lakom - szüleim -
Igen, mi egész nyáron odajártunk supermotozni.
Márc.-októberig.
Nekem is DRZ-m van.
Nagyon jó árban adod.
Üdv.
Látom neked is drzd van!
Mi az ára a gépnek?
A háttérben lévő Lada níva véletlen nem eladó?
Üdv.
vmikor megbeszélhetnénk egy közös gurulást itt vmerre, terepen szoktál nyomulni?