Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes, máskor Neked nem fúj? Nekem valahogy mindig szembe ráadásul....
Mi is mennénk, de itt meg olyan qrva szél támadt fel, hogy majd kidönti a fákat!
Holnap mennénk motorozni-belázasodtam és ráadásul az a Qva esőnek is lóg a lába.
F@sza.
Persze, nem a menet hosszon volt a lényeg, hanem a csavarhosszon!
Te meg azonnal rácsaptál a bakimra!
Jól értetted.
Nem kell végig menetesnek lennie, csak 55mm hosszúnak, a végén legalább 10mm menettel. Az alu talpban nincs menet.
Miért is kell az 55mm menet? Az öntvény nem menetes.. Vagy?
Ha nem, akkor csak egy 40mm-el hoszabb, minimum 15mm hosszú menettel rendelkező csavar kell.
Jól értem, hogy amit a tükör talpa alól kiveszel, azt visszateszed az öntött talp alá, az öntött talp meg a tükör talpa közé pedig nem kell?

Ja, amúgy ha érdekel valakit, a gyári csavaron 15 mm menet van.
Ez azt jelenti, hogy ugye ehhez kell hozzáadni a 40 mm-t, vagyis 4 db 55 mm menethosszúságú imbusz fejű azt hiszem 6-os csavart kell venni a tükörhosszabbító felszereléséhez!
Na meg persze aki akarja festegetheti...
Nem kell semmi plusz, mert ha a tükröt leszereled, alatta gyárilag van gumialátét. A talp meg a tükör közé nem kell semmi.
Csabu!

A felszereléshez - a talp alá, illetve rá - kell gumi alátét?
Vagy te hogy tetted fel?
....nagyon elégedettek lesztek vele, jó és hasznos dolog
Válaszoltam!
Írtam!
Én nem bántam meg a megemelést. Jobban fordul, később karcol le, két személyes használatnál is fentmarad a hátulja, megmeltem hozzá két centivel a kormányt is, most öröm+bódogság van.
A futóművek rendesen be vannak állítva az adott terheléshez?
Jelenleg leér a lábad telitalppal? Mert ha nem akkor veszélyes a hátuljának az emelése mert a hasmagasság is nő.
Miért lenél indriszték? Alvállalkozóként dolgozom HMV-en!
Bocs fiúk de lemaradtam......
Daty kérlek írj: kruska@freemail.hu.-ra.
Én is utalnék!
Köszönöm!
Ha jól emlékszem Zöldinek van emelve a gépe
Megmértem a kutyacsontot: 147mm a csavarok középpontja között, ami ha jól tudom a gyári méret. A csavarok érintetlenek voltak, nem úgy tűnt, mint amit birizgáltak volna. Ha jól emlékszem az volt ráírva 31F.

Lehet, hogy ez a Dunlop gumi ilyen és kész , stock bandittal rinya csík marad rajta. 160/60/r17 ezt is még egyszer megnéztem

Van valakinek tapasztalata a motor hátuljának megemelésével? Változik valamit az irányíthatóság, kényelem...?
Küldtem mailt.
OK!
Arron várom a leveledet!
Kruska várom a leveledet!
Naná!
A régi szép időket idézi!
És is utaltam a duplát!