Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tudsz jó szerpentint ahol még nem jártam akkor semmi akadálya! Bár nem hiszem, hogy van még olyan motoros túraútvonal ahol még nem motoroztam!
Épp erre gondoltam, csak nem jutott eszembe, hogy lakik arrafelé is egy Fórumtag!
Bocsi!
Majd legközelebb!
De te is eljöhetsz errefelé!
Akkor meglátogatthatál volna egy gurulásra!
Közérdekű infó.
Utassal, hátsó doboz teli, 110-130-as tempónál fogyasztás 5 liter/100 km.
Ugyanez 130-170-es tempónál 5,5 liter/100 km.
Én Szamostatárfalván voltam, édesanyám született ott, és két testvére még ott él.
Ezexerint nem voltunk messze egymástól!
Nyaranta 2-3x elő szoktam arra fordulni.
No, akkor egy kis segítség a tükörszár talphoz.
Legnagyobb hossza 80 mm.
Legszélesebb pontja 30 mm.
A felfogató csavarok lyukközép távolsága 43 mm +- 1 mm.

Remélem tudtam segíteni!

A félreértések elkerülése végett csak annak fogom megrendelni a tükörhosszabbító talpat, aki felírta magát a rendelési listához!
Egy kis faluban a Román határtól 18 km-re Jánkmajtis! Ha még nem jártál arra akkor minden képen érdemes megütni. Szerpentinnel tarkított festői tájak a határtól mindössze 87 km. És ha már arra jársz akkor a pisztráng roston sem maradhat el!
a másolós listához,vagyis azzal kapcsolatban,megmérnéd a Te motorodon a tükör felfogató csavarok közepét? (két csavar közti távolság),talán jobb támpont lenne többünknek is,mivel ugy biztonságosabban dönthetnénk
Te hol is lax pontosan?
csomy!
Szerinted jó a k4.-s-re?
Szia daty ha már ennyire keletre gurultál akkor jöhettél volna még keletebbre! Kiodrutunk Romániába! Ezúton Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
Olcsóbb? Itt a munkadíjra gondolsz?
Hali!

Az én gépemen a régi, gumis szárú tükrök vannak. Hiba nélkül felpasszolt annak a helyére, amit Daty rakott fel képként. Szóval szerintem passzol.
Én is megéptem ma a Lillafüred-Felsőtárkányt is! Szerintem nagyon jó arra az út minősége (legalábbis az országos átlaghoz képest) Sikerült ma nekem is vagy 400 km-t összebringázni! Dejóvóóóóót!
Az király, én is megjárom nyaranta 5-6x.
Igaz, nem Pestről indulok!
Nekem 420 km lett ma a vége, én Szabolcsban voltam, nem messze Garbolctól, az ország legkeletibb településétől.
Igen, Istin keresztül megtaláltam.
Tettem fel képet is róla.
Azt nem tudom, de így néz ki:
Köszönöm a Felsőtárkány-Lillafüred útvonal tippet. Nagyon jót döntögettem, kétszer is végigmentem rajta. Bár így Bp-ről kicsit húzós volt a mai nap. Először átmentem a Mátrán, utána Lillafüredig majd vissza. 430km (gixeren)
bizony.....összesen 4db
Egy szelephézag állítás épp ezért kicsit olcsóbb, mint a banditnál:-)))
Nem haragszom,inkább köszönöm,hogy felirtál engem is
Na átnyálaztam nagyjából a motorrevüket GS500 témában és nekem úgy tűnik, hogy a blokk nagyjából változatlan maradt az évek, sőt évtizedek alatt. De a fő kérdésre a válasz, hogy valóban két szelep hengerenként
"Tükörszárhosszabbító másolós lista:
Daty 1 pár
Erik 2 pár
Mikuni 1 pár
dawntez 1 pár
--Geri-- 1 pár
arron 1 pár
csomy 1 pár"

Végül hogy lesz? Megtaláltad az öntős fickót?
Nem fejlesztették magukat halálra a japán mérnökök az elődmodellhez képest.

GS 450S:
448 ccm
42,3 hp (31,1 kW)/ 9.000 rpm
35 Nm (3,6 kg-m)/ 7.500 rpm

GS 500:
487 ccm
45,5 hp (33 KW) 9.200 rpm
39,2 Nm 7.600 rpm
Esetleg bandi-1200s k4 is lehetséges ilyen hosszabbító?
Én is szeretnék látni valamit a tükörben a vállamon kívül is

"Tükörszárhosszabbító másolós lista:
Daty 1 pár
Erik 2 pár
Mikuni 1 pár
dawntez 1 pár
--Geri-- 1 pár
arron 1 pár"

Felírtam Geri-t is. Remélem nem haragszik meg.