Utánvéttel nem lehet.
Ránézésre nem tudom eldönteni sajnos.
Írtam méreteket, tettem fel róla képet, dönts te, és ha kell, íratkozz fel, de mint írtam, előre kell utalni a pénzt!
Ma este elküldöm a megrendelést Istinek.
Ha megírta a számlaszámát, tudatom mindenkivel, hogy tudjuk utalni az 5.000 Ft-ot fejenként.
Természetesen ha megérkezett hozzám a cucc, megírom, és mindenki viheti ahogy gondolja, vagy postázom neki.
Egy kollektív találkozásba is benne vagyok, én is tudok gurulni egy megbeszélt pontig!
Daty!
Ha elmegy a megrendelés, vagy ha fizetni kell szólj, utalnék. Ha az anyag elkészültekor jó idő lesz, inkább elgurulnék érte, úgyis kell még 4900km a szervizig. No és persze nem komálom a MP-t. Meg hát nem is lakx egy fél napi járóföldnél messzebb.
köszi
tegnap én is kolicáltam,remélem a Pentele(Kosárfülű,Dunaújvárosnál) hídon nem kell fizetni,mert akkor bebuktam
egy körforgóban majdnem elbaxtak,de szerencsére nem történt baj,söfőr gyerek sürű elnézést kért balgaságáért,azt mondta nem látott (eddig is refivel közlekedtem,ezután szerzek valami nagyobbat)
Utánvéttel nem lehet.
Ránézésre nem tudom eldönteni sajnos.
Írtam méreteket, tettem fel róla képet, dönts te, és ha kell, íratkozz fel, de mint írtam, előre kell utalni a pénzt!
Az én Banditám 2002es nem tudom arra jó-e?
A méreteket +néztem kb.
És után vétel lehet-e?
Daty 1 pár
Erik 2 pár
Mikuni 1 pár
dawntez 1 pár
--Geri-- 1 pár
arron 1 pár
csomy 1 pár
György74 1pár"
karika111 1pár
Daty este 20h-ig várja a jelentkezőket!
"Tükörszár hosszabbító másolós lista:
Daty 1 pár
Erik 2 pár
Mikuni 1 pár
dawntez 1 pár
--Geri-- 1 pár
arron 1 pár
csomy 1 pár
György74 1pár"
Kb este 20.00-kor adom le a rendelést, addig aki még akar, felírtakoz6!
Nekem mikor csinálták a GS-t akkor 2500ft-ot mondtak /darabra...
Nem tudom a Banditnál mennyi lenne.....de ugye az 4x több
Kérdés mindenkihez!
Akkor maradt ez a végleges lista?
Daty 1 pár
Erik 2 pár
Mikuni 1 pár
dawntez 1 pár
--Geri-- 1 pár
arron 1 pár
csomy 1 pár
György74 1pár
Akkor maradt ez a végleges lista?
Daty 1 pár
Erik 2 pár
Mikuni 1 pár
dawntez 1 pár
--Geri-- 1 pár
arron 1 pár
csomy 1 pár"
Ha megírta a számlaszámát, tudatom mindenkivel, hogy tudjuk utalni az 5.000 Ft-ot fejenként.
Természetesen ha megérkezett hozzám a cucc, megírom, és mindenki viheti ahogy gondolja, vagy postázom neki.
Egy kollektív találkozásba is benne vagyok, én is tudok gurulni egy megbeszélt pontig!
Ha elmegy a megrendelés, vagy ha fizetni kell szólj, utalnék. Ha az anyag elkészültekor jó idő lesz, inkább elgurulnék érte, úgyis kell még 4900km a szervizig. No és persze nem komálom a MP-t. Meg hát nem is lakx egy fél napi járóföldnél messzebb.
köszi
http://www.spritmonitor.de/de/...
egy körforgóban majdnem elbaxtak,de szerencsére nem történt baj,söfőr gyerek sürű elnézést kért balgaságáért,azt mondta nem látott (eddig is refivel közlekedtem,ezután szerzek valami nagyobbat)
de nem magamra gondoltam,csak többekben kétely merült fel ,hogy jó-e lesz nekik,most meg mehetnek méricskélni azt döntenek,mint én is egy sört