Hát az elv ott hibás, hogy ugyan az a motor (értsd: blokk) akár autónál is a 8 szelepes gyengébb és többet fogyaszt mint az ugyanolyan 16 szelepes, de a GS500-nál ez nem áll mivel csak 2 hengeres, tehát felépítésben ha 4 hengeres lenne akkor ő is 16 szelepes lenne
Biztosan nincs ilyen lineáris kapcsolat a szelepek száma, a nyomaték, és a fogyasztás közt.
Nézz meg leírásokat a totalbike népítélet rovatában, ott mindneki a saját tapasztalatát írja le. Biztosan találni fogyasztásértékeket is.
A léghűtés pedig egyáltalán nem hátrány. A 4évvel ezelőtti nagybanditok is még lég-olajhűtésesek voltak, pont mint a GS500.
Annyi, hogy egyhelyben állva nem ildomos járatni, mert az megárthat neki, ellenben a vizesekkel, mivel annak ott a kényszer-ventillátor. De itt ne 5percekről beszéljünk.
Sokat mentem a kisbandittal Bp belvárosi dugókban. Akkor még ácsorogtam... Egy szezonban ha 10szer bekapcsolt a hűtés, akkor sokat mondtam. Normál használatban a léghűtés semmiben nem hátrány, és még a hűtővíz sem tud elfolyni.
csak egy kis általános kérdés, mivel itt már ssegítő kezekre találtam...
Szóval... a léghűtés nem sokkal hátrányosabb a vizzel szemben ?
illetve, a Suzuki Gs 500 2 hengeres 6 szelepes, ez elég nyomatékot,teljesítményt biztosít ? ha öszevetek egy 16 szelepes mocit, mondjuk ezzel , akkor lényegében,
16 szelep: több fogyasztás, jobb teljesítmény,
6 szelep, kevesebb fogyasztás, langyi teljesítmény
igaz?
74 ezer!Fék dugattyuk nagyon be voltak rohadva!Meg szelep hézaghoz kelettek valami lamellák vagy mik!Nem szervízbe csinálták!Ak lehet hogy reális az ár?
Azért mondom hogy nem elég szerintem a 25mm, mert a 40mm-nél is még a tükör szélén nagyon vékony csíkban az igaz, de benne van a vállam. Igaz, Svarcenégerre hasonlítok........
Szia! Régebben nekem is votlak ezek... azért ez sokminden függő! Szelephézagon csak állitottak vagy alkatrész is kell hozzá!? Szelephézagon kivül hasra árak:
Szinkron: 7
betét 1 pár: 8
fékfoly: 1
szimering: 5
olaj: 4
eddig olyan:40-50 anyag+munka erre a szelephézag ha csak munkát számolt +5-9 e ig. Ha anyag is akkor az passz... elég változó lehet ez! Miért mennyit kértek tőled!?
Sziasztok!Gyors kérdés!400 banditom javították!Szelephézag,karbiszinkron,fékbetét fékfolyadák,első teló szimering olaj!Nem tud nekem mondani valaki valami közelítő árat munkadíjal együtt,nekem egy árat!Tőlem elég sokat kértekl azthiszem!Mihamarabbi válaszokat köszi!
2007-ben a Spare Suzuki gyártott tükörszár hosszabbítót az SV-hez.
Igaz az nem ilyen jellegű volt, és horror áron, de azt tudom, hogy jó volt a Bandithoz is.
Véleményem szerint ez is jó lenne, de a döntés a tiéd!
Ha meg nem pont passzol, legfeljebb még reszelgetsz rajta kicsit!
Itt lakok Pestközelben.
Cirka 220 km-re!
Nézz meg leírásokat a totalbike népítélet rovatában, ott mindneki a saját tapasztalatát írja le. Biztosan találni fogyasztásértékeket is.
A léghűtés pedig egyáltalán nem hátrány. A 4évvel ezelőtti nagybanditok is még lég-olajhűtésesek voltak, pont mint a GS500.
Annyi, hogy egyhelyben állva nem ildomos járatni, mert az megárthat neki, ellenben a vizesekkel, mivel annak ott a kényszer-ventillátor. De itt ne 5percekről beszéljünk.
Sokat mentem a kisbandittal Bp belvárosi dugókban. Akkor még ácsorogtam... Egy szezonban ha 10szer bekapcsolt a hűtés, akkor sokat mondtam. Normál használatban a léghűtés semmiben nem hátrány, és még a hűtővíz sem tud elfolyni.
csak egy kis általános kérdés, mivel itt már ssegítő kezekre találtam...
Szóval... a léghűtés nem sokkal hátrányosabb a vizzel szemben ?
illetve, a Suzuki Gs 500 2 hengeres 6 szelepes, ez elég nyomatékot,teljesítményt biztosít ? ha öszevetek egy 16 szelepes mocit, mondjuk ezzel , akkor lényegében,
16 szelep: több fogyasztás, jobb teljesítmény,
6 szelep, kevesebb fogyasztás, langyi teljesítmény
igaz?
köszi a sok türelmet.
Rico
mivel a le eresztő csavarról volt szó, hamarabb reagáltam a dolgokra mint ahogy értelmeztem azt
Szinkron: 7
betét 1 pár: 8
fékfoly: 1
szimering: 5
olaj: 4
eddig olyan:40-50 anyag+munka erre a szelephézag ha csak munkát számolt +5-9 e ig. Ha anyag is akkor az passz... elég változó lehet ez! Miért mennyit kértek tőled!?
Isti estére ígért pontos infókat, majd írok!
Igaz az nem ilyen jellegű volt, és horror áron, de azt tudom, hogy jó volt a Bandithoz is.
Véleményem szerint ez is jó lenne, de a döntés a tiéd!
Ha meg nem pont passzol, legfeljebb még reszelgetsz rajta kicsit!
Daty 1 pár
Erik 2 pár
Mikuni 1 pár
dawntez 1 pár