Mi Horvátba készültünk hirtelen kigondolván.....
Magyarán?
Este 18 órakor mondtam akkor még csak menyasszonykámnak: PAKOLJ SZENDÓKAT....
22 órakor meg elindultunk.....
Kéthely fölött a pályán megálltam tankolni hajnali 1-kor.....
Ittunk egy kávét, hiszen onnan még Opátia kb. 400km.
A sötétben a neon világításban megcsillant valami.....
Mikor megláttam majd megállt a szívem...
Nem is mertem tovább menni semerre - csupán 1 óra telefonálgatás után (a haverok imádtak:-)) Kéthelyre mentünk a Yamaha szalonhoz.....ami 9-kor nyitott:-)))
Mit volt mit nem tenni?
Akkor kempingezzünk:-)))
Reggel 9:30-kor már új gumi volt a vason.....
Mehettünk Horvátba - ha lett volna asszonynál útlevél.....De az se volt:-))))) Így lett végül belőle egy csodás Szlovéniai túra:-))))
ennyit tesz mikor kopott guminál nyomsz 2 satuzás, mert 70-nél bejön eléd egy köcsög.......no meg autópályán 1xx-nál azt hiszi egy másik, hogy neki mindent szabad, mert még "befér".....
Tudom olvastam de mivel nagyon valószínű hogy már nem leszek az országban vagy pont akkor hagyom el ezért inkább nem merem befizetni. Pedig mennék szívesen a tavalyi is qrva jó volt
Szombaton egész napos motoros program Soltvadkerten!
Szlalomozós ügyességi verseny,motorszentelés-papostul,kaja ingyenes! Valami bográcsos rottyantás lesz!
Tavaly nagyon klassz volt,sok motorral!
A híres fagyizó közvetlen szomszédságában lesz a dolog!
A programok 09.00-tól vannak és este koncert is lesz!
Szóval jó idő esetén ott a helyünk! Én ott leszek egész nap!
Páran eljöhetnétek egyet dumálni!
Megnéztem a gyertyát a vasárnapi kör után. Tiszta lett, túlságosan is. Úgy látom picit szegény a keverék most. Pedig annyira nem akarom kiszedni a karbisort Annyira egy sz..r munka
Ilyenem nekem is volt. Szerencsére rendőr nem látta, csak KPMes, és egy próbavizsgával megúsztam. Na meg egy eséssel, ami nem következett volna be, ha a fenti körülmények nem adódnak, de az egy másik történet.
Te merre?