Na megvolt a szezon nyitó karika nekem is
Lelkiekben fel voltam készülve rá, hogy esetleg szerelni kell útközbe is, de szerencsére semmi probléma nem volt A házi készítésű láncolajzó is szépen teszi a dolgát. Összesen majdnem 400 km-t tettünk meg ma . A szelepfedél tömítés néhol szivárog, úgyhogy azt cserélnem kell, de mindent összevetve meg vagyok elégedve.
Furcsa, az en praxisomban is van (volt) egy ilyen bandi 600-as (ha nem pont te vagy az , de az adtalapod üres...) amibe a gazdi 1-2 sezononkent cserelgeti az aksit, hasonlo tünetekkel.
A problema-megoldas mindenkeppen erdekelne engem is.
Szia egy barátom vet a tavaly Shark bukósisakot - Evoline Series 2!
Épen ma kérdeztem tőle hogy mi a véleménye róla. Rosszat nem mondott úgy hogy meggondolandó ez a sisak is!
No ugye!
ezeket az értékeket milyen fordulaton mérted és milyen terhelés mellett? Közvetlenül az akku saruin mérsz? (egy kicsit magas a fesz, így fent áll a gázosodás veszélye)
shoei multitech vagy schuber felnyitható? használ vki soei felnyithatót ill összehasonlítva a kettőről mik a benyomások? (főleg a shoei érdekelne, a schubiról sokat beszéltünk már...)
Lelkiekben fel voltam készülve rá, hogy esetleg szerelni kell útközbe is, de szerencsére semmi probléma nem volt A házi készítésű láncolajzó is szépen teszi a dolgát. Összesen majdnem 400 km-t tettünk meg ma . A szelepfedél tömítés néhol szivárog, úgyhogy azt cserélnem kell, de mindent összevetve meg vagyok elégedve.
Gratula a géphez.
Kérdésem az lenne,hogy megtudnád mondani milyen plexi van a gépen?Racing vagy touren?
Köszi.
A problema-megoldas mindenkeppen erdekelne engem is.
shoei van neki?
A 7-1 stimmel :)
Amott meg olvaasál Pü-t
Épen ma kérdeztem tőle hogy mi a véleménye róla. Rosszat nem mondott úgy hogy meggondolandó ez a sisak is!
http://youtu.be/R6909TmfoSo
ezeket az értékeket milyen fordulaton mérted és milyen terhelés mellett? Közvetlenül az akku saruin mérsz? (egy kicsit magas a fesz, így fent áll a gázosodás veszélye)