Bandit 400 alkatrészek eladók.Sok alkatrész kompatibilis nagyobbhoz is, illetve van ami GS 500-al azonos.Érdeklődni 70 317 90 83
Van túra kormányos villahíd rajta,esetleg csutkás átalakításához!
Látom megint gondban vagy !Egyébként a gumi választás nekem tutira bejött.Örülök hogy ez mellett döntöttem,már most a hideg aszfalton is jobban érzem magam rajta.Illetve biztonságosabban,hajrá!
Féket rögzítő csavarokra mindenképp.Van elég veszélyes dolog ezen kívül is nem akarok a csavarokon izgulni.Azokat nyomatékra lehúzva rögzítővel bekenve szabad csak feltenni.
Te is agyon menetrögzítőzöl mindent mint én? Király engem mindig baxogattak,hogy önzáró anyára ill apára is teszek,de a cross mocik-főleg a két üteműek szeretik lerázni a kisebb csavarokat.Amúgy a japók is a csavarrögzítőre esküsznek inkább,még autóban is.
Szia Daty.
Kijött könnyen a kerék,de nem emlékszem szedtem-e le a féknyerget.De az max 4 csavar de lehet,hogy csak az egyiket kell leszedni,akkor kettő,de nem emlékszem,mert van még 1 mocim.Amúgy valszeg könnyen ki tudod szedni a tengelyt,enyém aliig volt meghúzva...igaz a tengelyszorító csavarok miatt úgysem tud kicsavarodni..Csavarrögzítő:nagyon jó a Loctitte 243-mas- kék,a piros nem jó kurva erős és csak melegítéssel oldható általában....
Első gyerek:
23 órakkor indult be......nekem 0:30-kor szóltak.....reggel 7:20-kor született meg (8 óra 20 perc - de itt már kapta a gyorsítót)
Második gyerek
Éjjel 2 kor indult be. Nekem 3-kor szóltak......
5-re voltak a kórházba......délután 15órakor volt megcsászározva, mert nem volt tágulás már..... (13 óra - feleslegesen)
Harmadik lányka....
5:30-kor beindult....7:20-ra kint volt.....1 óra 50 perc!
Sok esetben ugye mondják, hogy első gyereknél tart a legtovább....
Idősebb korban még nehezebb....
No most ugye a 3. lányka első gyerek volt a nejemnél - és 38 éves...
Ennyit az "statisztikáról":-)))
De akkor ezek szerint megvan?
Mert akkor NAGY NAGY Gratulációm!
Köszi Norbu, leköteleztél!
Ezt a technikát ki mutatta neked?
A bal oldali imbuszos tengelydarab nem lóg bele a kerékbe, simán kijön tőle?
Mert már csak ezt nem értem, mert ha jól éreztem kézzel, az egészen belóg a kerék feléig!
Pedig már leírtam.
1: bal oldali villa:két tengelyszorító csavar utánahúz,ha kell -nyomaték
2:jobb oldal két alsó tengelyszorító csavar lazít.
3:tengely ki (jobbra)
4:kerék ki
5:kerék be
6:tengely be-meghúz nyomatékra
7:bal villa két csavar lazít
8:rugóztatás(beálljon a villa
9:bal és jobb oldalon a két-két tengelyszorító csavar lehúz nyomatékra.
Az eldőlés érzékelőt fordítva tettem visza
Így aztán údyérezte magát mitha felyen álna.
Mostmár jóóóóóóó
Van túra kormányos villahíd rajta,esetleg csutkás átalakításához!
Kijött könnyen a kerék,de nem emlékszem szedtem-e le a féknyerget.De az max 4 csavar de lehet,hogy csak az egyiket kell leszedni,akkor kettő,de nem emlékszem,mert van még 1 mocim.Amúgy valszeg könnyen ki tudod szedni a tengelyt,enyém aliig volt meghúzva...igaz a tengelyszorító csavarok miatt úgysem tud kicsavarodni..Csavarrögzítő:nagyon jó a Loctitte 243-mas- kék,a piros nem jó kurva erős és csak melegítéssel oldható általában....
Első gyerek:
23 órakkor indult be......nekem 0:30-kor szóltak.....reggel 7:20-kor született meg (8 óra 20 perc - de itt már kapta a gyorsítót)
Második gyerek
Éjjel 2 kor indult be. Nekem 3-kor szóltak......
5-re voltak a kórházba......délután 15órakor volt megcsászározva, mert nem volt tágulás már..... (13 óra - feleslegesen)
Harmadik lányka....
5:30-kor beindult....7:20-ra kint volt.....1 óra 50 perc!
Sok esetben ugye mondják, hogy első gyereknél tart a legtovább....
Idősebb korban még nehezebb....
No most ugye a 3. lányka első gyerek volt a nejemnél - és 38 éves...
Ennyit az "statisztikáról":-)))
De akkor ezek szerint megvan?
Mert akkor NAGY NAGY Gratulációm!
Remélem ebből kijön!
Ezt a technikát ki mutatta neked?
A bal oldali imbuszos tengelydarab nem lóg bele a kerékbe, simán kijön tőle?
Mert már csak ezt nem értem, mert ha jól éreztem kézzel, az egészen belóg a kerék feléig!
1: bal oldali villa:két tengelyszorító csavar utánahúz,ha kell -nyomaték
2:jobb oldal két alsó tengelyszorító csavar lazít.
3:tengely ki (jobbra)
4:kerék ki
5:kerék be
6:tengely be-meghúz nyomatékra
7:bal villa két csavar lazít
8:rugóztatás(beálljon a villa
9:bal és jobb oldalon a két-két tengelyszorító csavar lehúz nyomatékra.
Azt a dokit, aki 10 órát hagy vajúdni meg szépen fellógatnám a tökénél fogva.
Egyik közelebbi boltban van egy ismerősöm, az is megígérte, hogy utánanéz, de ha mégsem, lehet megkérlek...
A 22-es imbusz kerül annyiba?