Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ideiglenesen megteszi,de túl rideg egy idő után szétrepedezik és elenged.
Heuréka

Az eldőlés érzékelőt fordítva tettem visza

Így aztán údyérezte magát mitha felyen álna.

Mostmár jóóóóóóó
Körömlakk, ha nincs más a közelben!
Bandit 400 alkatrészek eladók.Sok alkatrész kompatibilis nagyobbhoz is, illetve van ami GS 500-al azonos.Érdeklődni 70 317 90 83
Van túra kormányos villahíd rajta,esetleg csutkás átalakításához!
. .
Látom megint gondban vagy !Egyébként a gumi választás nekem tutira bejött.Örülök hogy ez mellett döntöttem,már most a hideg aszfalton is jobban érzem magam rajta.Illetve biztonságosabban,hajrá!
Így van.
Féket rögzítő csavarokra mindenképp.Van elég veszélyes dolog ezen kívül is nem akarok a csavarokon izgulni.Azokat nyomatékra lehúzva rögzítővel bekenve szabad csak feltenni.
Ja,és a modellautóim is agyon csavarrögzítőzöm...
Te is agyon menetrögzítőzöl mindent mint én? Király engem mindig baxogattak,hogy önzáró anyára ill apára is teszek,de a cross mocik-főleg a két üteműek szeretik lerázni a kisebb csavarokat.Amúgy a japók is a csavarrögzítőre esküsznek inkább,még autóban is.
Szia Daty.
Kijött könnyen a kerék,de nem emlékszem szedtem-e le a féknyerget.De az max 4 csavar de lehet,hogy csak az egyiket kell leszedni,akkor kettő,de nem emlékszem,mert van még 1 mocim.Amúgy valszeg könnyen ki tudod szedni a tengelyt,enyém aliig volt meghúzva...igaz a tengelyszorító csavarok miatt úgysem tud kicsavarodni..Csavarrögzítő:nagyon jó a Loctitte 243-mas- kék,a piros nem jó kurva erős és csak melegítéssel oldható általában....
10 óra pedig csak az átlag!

Első gyerek:
23 órakkor indult be......nekem 0:30-kor szóltak.....reggel 7:20-kor született meg (8 óra 20 perc - de itt már kapta a gyorsítót)

Második gyerek
Éjjel 2 kor indult be. Nekem 3-kor szóltak......
5-re voltak a kórházba......délután 15órakor volt megcsászározva, mert nem volt tágulás már..... (13 óra - feleslegesen)

Harmadik lányka....
5:30-kor beindult....7:20-ra kint volt.....1 óra 50 perc!

Sok esetben ugye mondják, hogy első gyereknél tart a legtovább....
Idősebb korban még nehezebb....
No most ugye a 3. lányka első gyerek volt a nejemnél - és 38 éves...

Ennyit az "statisztikáról":-)))

De akkor ezek szerint megvan?
Mert akkor NAGY NAGY Gratulációm!
Azért ne feledjük a plusz menetrögzítőt sem.
Plussz 4 db csavar, nem nagy kaland...
Basszus!
Remélem ebből kijön!
Igaz a lég-olajoson a fék is más, de nekem le kellett szedni a féknyergeket is mert nem fér ki tőle a felni
Köszi Norbu, leköteleztél!
Ezt a technikát ki mutatta neked?
A bal oldali imbuszos tengelydarab nem lóg bele a kerékbe, simán kijön tőle?
Mert már csak ezt nem értem, mert ha jól éreztem kézzel, az egészen belóg a kerék feléig!
Pedig már leírtam.
1: bal oldali villa:két tengelyszorító csavar utánahúz,ha kell -nyomaték
2:jobb oldal két alsó tengelyszorító csavar lazít.
3:tengely ki (jobbra)
4:kerék ki
5:kerék be
6:tengely be-meghúz nyomatékra
7:bal villa két csavar lazít
8:rugóztatás(beálljon a villa
9:bal és jobb oldalon a két-két tengelyszorító csavar lehúz nyomatékra.
Erre gondoltam, hajrááá!

Azt a dokit, aki 10 órát hagy vajúdni meg szépen fellógatnám a tökénél fogva.
Igazad van. Miért legyen jobb neki mint nekünk.
OK!
Még egyszer köszi!
Egyik közelebbi boltban van egy ismerősöm, az is megígérte, hogy utánanéz, de ha mégsem, lehet megkérlek...
Igen, a 19-es 1550ft.
Köszi, hogy megnézted!
A 22-es imbusz kerül annyiba?