Rendes béléses kordura alá buziruha+1 réteg, rendes téli kesztyű-alá egy nagyon vékony kesztyű, lidl-ben kapható maszk, csizmában 2 zokni. Ezzel a kombóval 5 fokban bármelyik irányban átszelem az országot.
Lehet venni a louisban 20 euróért a gerincprotektor helyére betehető hőelemet, szivargyújtós, akkor még görcsölni sem kell a szar kínai ülésfűtésekkel. A markolatfűtés is jó cucc.
Érdekelne a dolog, csak az a bibi hogy én szlovákián lakom. Rákérdezek hogy itt kb. mennyibe fájna, és ha valami szívleállitoösszeget dobnak be, akkor biztos jelzek . Sajnos a fékkarbol is letorott egy darab, de használhato még. Remélem az se lesz rettenet osszeg. Most terveztem gumivásárlást, olaj stb. cserét, szoval az elég rosszkor jott most , de azért igyexem nem tuldramatizálni.
Heló skacok! A mai guruláson tortént egy kis malőr, a cimbi picit megtolt hátulrol, és eldolt a gépem. Letorott az irányjelzom, betorott a hátso lámbaburám, meg pár karcolás. Nem tudja valaki kb. mennyit kóstál egy irányjelzo? Szeretném minnél hamarabb kicserélni, hogy minnél hamarább nyomathassuk tovább.
sziasztok a segitségeteket kérném van nekem egy 91 es 400 as banditám és nem birok hozzá benzincsapot keriteni pedig noan kéne mert kiszakadt a benzincsapban amembrán és az 1 es hengerbe van bevezetve a vákumcsö és ott is benyát kap és mindig beköpi tehát szügség lenne rá de a netes bontókban nem naon találtam enmt udtok egy bontott moccot vagy valami elöre is kössz a választ.
Olvastam itt, hogy egy kollega vett egy futheto autos uleshuzatot, szetszedte, a villamos futoszalat kibontotta belole es a motoros alsoruhajara ravarrta. A motorjara szereltett egy szivargyujto csatlakozot es ennyi. Meguszta az egeszet 6e ft-bol.
Nekem is sima kordura, és szintén az aláoltozési módszer. Azt hittem jobban lefagyok, nem gondoltam hogy ennyit km-t is lenyomunk. Élveztuk, bár a végére fáradtnak éreztuk magunkat, valoszinuleg azért a hideg kiszivja az energiát... de megérte
Nem használunk, megfagyunk. :)
Hazafelé 2x megálltam melegedni egy-egy benzinkútnál.
Nekem csak kordura ruhám van, de jól aláöltöztem. Leginkább a kezem fázott.
Brdgestone BT 015-ös gumiról van valakinek tapasztalata?