Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Brdgestone BT 015-ös gumiról van valakinek tapasztalata?
Köszi az infókat srácok!
Utángyártott cuccok féláron vannak, 4-5 ezer ft a fék/kuplungkar kb.
Irányadónak megnézheted a nagyvas.hu-t is.
Sanyinak az a hőelem van, ímit írtam
Rendes béléses kordura alá buziruha+1 réteg, rendes téli kesztyű-alá egy nagyon vékony kesztyű, lidl-ben kapható maszk, csizmában 2 zokni. Ezzel a kombóval 5 fokban bármelyik irányban átszelem az országot.
Lehet venni a louisban 20 euróért a gerincprotektor helyére betehető hőelemet, szivargyújtós, akkor még görcsölni sem kell a szar kínai ülésfűtésekkel. A markolatfűtés is jó cucc.
Érdekelne a dolog, csak az a bibi hogy én szlovákián lakom. Rákérdezek hogy itt kb. mennyibe fájna, és ha valami szívleállitoösszeget dobnak be, akkor biztos jelzek . Sajnos a fékkarbol is letorott egy darab, de használhato még. Remélem az se lesz rettenet osszeg. Most terveztem gumivásárlást, olaj stb. cserét, szoval az elég rosszkor jott most , de azért igyexem nem tuldramatizálni.
Szia lezleee!
Nekem van egy nagyon szép állapotú hátsólámpa-búrám, ha érdekel írj: traveller860kukaccitromailponthu!
Üdv.: Tibi
Nekem is vennem kell, ezért már nézelődtem.
Ezen a helyen 5.570Ft
http://imet.hu/index.php?conte...
Suzuki szervizbe 9.000Ft
Heló skacok! A mai guruláson tortént egy kis malőr, a cimbi picit megtolt hátulrol, és eldolt a gépem. Letorott az irányjelzom, betorott a hátso lámbaburám, meg pár karcolás. Nem tudja valaki kb. mennyit kóstál egy irányjelzo? Szeretném minnél hamarabb kicserélni, hogy minnél hamarább nyomathassuk tovább.
Hi! Nekem asszem úgy van megcsinálva, h a vákumcső le van dugózva, és így valamelyik állásban el van zárva.
sziasztok a segitségeteket kérném van nekem egy 91 es 400 as banditám és nem birok hozzá benzincsapot keriteni pedig noan kéne mert kiszakadt a benzincsapban amembrán és az 1 es hengerbe van bevezetve a vákumcsö és ott is benyát kap és mindig beköpi tehát szügség lenne rá de a netes bontókban nem naon találtam enmt udtok egy bontott moccot vagy valami elöre is kössz a választ.
R17.hu-ról rendelt már valaki gumát?
Mik a tapasztalatok (kiszállítás, minőség, megbízhatóság, stb.)?
Olvastam itt, hogy egy kollega vett egy futheto autos uleshuzatot, szetszedte, a villamos futoszalat kibontotta belole es a motoros alsoruhajara ravarrta. A motorjara szereltett egy szivargyujto csatlakozot es ennyi. Meguszta az egeszet 6e ft-bol.
nem nem!

Az alapötlet az On -road oldalról van....
Ezt Hápi tökéletesítette.....
Én csak csináltam magamnak is egyet.

http://www.akmtmedia.extra.hu/...
Nekem is sima kordura, és szintén az aláoltozési módszer. Azt hittem jobban lefagyok, nem gondoltam hogy ennyit km-t is lenyomunk. Élveztuk, bár a végére fáradtnak éreztuk magunkat, valoszinuleg azért a hideg kiszivja az energiát... de megérte
Fűtött ruha-ügyben Blue-t kérdezd, ő a nagy szaki
Akkor f.sza gyerekek vagytok! Nem szándékozom fűtöttet venni, maradok télen a BMV-nél!
De ha holnap is ilyen tavasz lesz...!
Asszem tsanyinak van valami fűthető ruhája. Őt kérdezd meg (a B-King topikban).
Nem használunk, megfagyunk. :)
Hazafelé 2x megálltam melegedni egy-egy benzinkútnál.
Nekem csak kordura ruhám van, de jól aláöltöztem. Leginkább a kezem fázott.
Ekkora utakra, gondolom spéci ruha kell. Mit használtok? Fűtött ruha nem hiszem hogy sokatoknak lenne?!
Én meg ~260-at.
Hi! Ma gurultunk a cimbikkel 100 km-t.... jupijé Széles utat!
Sziasztok!
gsf 600 s Bandit (2000) lampa es fejidom baloldali idomara lenne szuksegem.
Ha van valakinek szoljon, de az info is jol jon....
tetszenek... bár egy totalbikeos cikk lehúzta, de kellene egy...
Az nekem végülis mindegy, nekem csak a dobozok kellenek :D

Láttad a 2009-es choppereket? Jók ám...