Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mitogerinek is van valami ilyesmi, hasonló árban, ZXR400 topik
Kizarolag E-s dobot akartam. De ez miert ily nagy orom?
Remélem nem mindet tolva tetted bele?!
Szép-szép! Gratulálok!
Vagy 1000-szer ennyit kívánok még vele balesetmentesen és jó egészségben!
Üdv.: Tibi
Végre egy E-s dob!
Hát rádsóztak valami használt vackot, ez nem is új :)

Gratulálok!
Gratula!

Ilyen Bodist vettem, a vegosszeg meg keplekeny, mert egyedit kertem. De 100 alatt van.
hazatoltam én is a gépet...végre....
má nagyon vártam....
hétfőn nem is birtam magammal a jóidőt látva és 370-es belepödörtem ...nadonjóvóóót...a öröm a bódottág
nosza....milyen az?...képet...képet...
mennyi volt? ha szabad ilyet?
Motorosok.hu, james03 felhasználónak van, kérdezd meg, mit tapasztalat vele. Azt mondta, jó, de a kormányt nem lehet tőle teljesen elforgatni.
Ez amúgy jobb, mint az LSL, ezen lehet szimmerringet(na jó, karmantyút) cserélni.
Köszi a tanácsot, gyári bukócső lezsírozva
Hm. Ennyiért nem is drága.
kormánylengéscsillapitó
Itt van LSL ihletésű csillapitó, remélem valamire mentek a linkel.
kormány-lengéscsillapító helyett kormány-rezgéscsillapító
Ááh, nem létezik. Az egy nagyságrenddel drágább.
Szerintem kormányvégbe való súly lehet az 5000-ért, csak nagyon érthetett hozzá a lista összeállítója.
Gondolom régóta ott áll, el akarják adni, azért ennyi!
Nekem az az 5000 tul olcso...
kormánylengéscsillapítóra akadtam: http://www.suzukihollos.hu/mot...
Ha még aktuális.
Ja, vettem a motorra kipuffot, febr. vegen lesz meg. Bodis trioval rozsdamentes acel. Ja, meg veszek egy Giprot. Azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Koszi! Nekem is tettszik. Meg a bordo tettszett, de ez volt jobb aron. Most mar en sem bantam meg

MikeSR: mindenkeppen kerjed, annyit meger, es szerintem jobb, mint a bukogomba.
Nem elégedetlenkedni akarok, de a Te motorod színét kár hogy nem lehet már kapni! Gyönyörű!
Köszi ez nagyon hasznos infó, ma be is megyek a szalonba és megrendelem, hogy átvételkor már rajta legyen... (bár bízom benne, hogy nem lesz rá szükség...

Üdv.:
Szia!

Igen, gyari, Realnal rakattam ra az uj motorra (mar alapbol ezzel kertem), s azt hiszem 22 ezer forintba kerul. Meg lehet oldani olcsobban hazilag is, de nekem akkor s ott ennyit megert (es mondanom sem kell, mar hasznat is vettem)
HÜTŐVÉDŐ PROJECT!

Ma reggel kaptam az infót....tegnap elkezdték gyártani......ha minden igaz hétvégén már Százhalombattán lesz anyámnál az összes 11db
Köszi az infókat .
Néztem az adatlap-képen a bukócsövet a motorodon, gondoltam is rá, hogy biztos hasznos cucc, nem mellékesen esztétikailag is rendben van.
A tiéd gyári? Hol vetted és mennyibe került? (ha nem titok)

Üdv.:M.