Hétvégére elég jó időt mondanak.
A 2 db hornetes rácsért el motoroznánk szombaton,vagy vasárnap ha otthon leszel.De majd felhívlak,nehogy potyára menjünk.
Én szívesen lemotorozom Hozzád, de azért, ha Erik vállalja, akkor Pest közelebb lenne. Koxiét meg továbbítanám, ha lehet. És a matricákat se felejtsük.lécci!
Főni,
csak érzéki csalódás, hogy az enyémen a Tekergők végén az "ők" betűk feljebb vannak, továbbá előtte a "g" alsó része nem sikerült olyanra, mint a többin?
Nem kötözködöm, csak szemet szúrt...
1., Átvenni nálam lehet Adonyban, vagy keressétek ERIK64-et, mert Ő majd jön érte, és akkor annyit eltud vinni, így nála Budapesten lehet átvenni
2., A 900-as Hornet...... nem tudom hirtelen kié, de a rajz alapján nincs gebasz.....ellenben a hütő tetjén nincs betöltő nyilás?
Gond akkor sincs, mert simán ki kell vágni azt a részt majd
3., mint látthatjátok...... ez a vas..... lekromóztatjátok, lepolirozátok, vagy festitek......azt lehet felszerelni.
4., a légolajos banditások meg megbeszélés szerint a kis fület majd meghajlitják és kifúrják......csak úgy mint a DL-esek
fent álltunk Pyerrel és Bexivel a Vrisc tetején......tele minden rendőrrel, mert bringaverseny volt.....
Beálltak mellénk az olaszok.....NAGYONNAGYON hangos csővekkel....a kutya se nézet rájuk.....
Hazafelé az A2-ön elrepesztett melletem pár gép....na az se zümmögés volt.
Szóval ha beleakanak valamibe kötni akkor úgy is beletudnak.
Amugy idehaza is "kötelező"......csak nem olyan értelemben. A motorodon rajta van egy kis tábla, azon a max zajszint (nekem a Gs.-en is volt).....na ha annál hangosabb a dobod, akkor senkit nem fog érdekelni, mivel ugye nem a motor alapját használod, vagyis változtattál rajta......ehez talán még átépítési engedély is kellene.
Csatlakoznék Nekem is a Handó féle dob van fent "e" jelzéssel, már több mint egy éve és nekem már volt olyan hogy megnézte a rendőr és egy szót se szólt, igaz nem téptem neki.
Nekem azert kell E legalos,mert kulfoldon ker(hert)ik a hatosagok. Itthon NEM kotelezo, max. az ordito hang miatt szolhatnak. Nekem meg megeri kulfoldon a nyugalmamat egy kis plusz osszeg.
nem is mondtam hogy E legalos....
De ugye a sportdobok sem azok CSAK a tompitóval....
No most azért kiváncsi vagyok arra, hogy aki sportdobot vesz a hang miatt (mert ugye főleg a hang miatt veszik a nyikhajok) meddig vann benne a tompitó? Nekem eddig kb 1 percig volt benne.
Szóval akkor értelme?
A rendőr bácsi nem azért fog megállítani mert üvölt, hanem mert 200-nál üvölt....
Elmotorozni?