Szerintem is jo a szalon, nekem is szimpik voltak, nem mellekesen eleg jo arat adtak
Nagyon meg vagyok elegedve a motorral, nekem ez az elso, es meg egy ideig meg is lesz. En most is ezt vennem, esetleg, ha lenne penzem, a nagyobbat, mert azt meg jobban nyomatekbol megy
Amugy sok szerencset hozza, amit feltetlen vegyel hozza, az a bukocso!
huhh de akkor nem kap benzint mert nekem olyana benincsap hogy a membrán kinyitja a csaot ami jelen esetben átereszt de annyir anincs kiszakadva hogy normál esetben átengedjen tehát nem dugózhatom le mert nem kap benyát nekem van egy artalék meg eg ynormál állás
Hi,
Én is a Realnál veszem...
Jó a kapcsolat velük, a "régi szép időkben" jópár gépet boltoltunk igaz akkor még nem ilyen "motorszalon-os" formában nyomták az ipart. Mindíg korrektek voltak (ők is és a motorok is amiket tőlük vettem ).
Tényleg meg vagy elégedve a géppel most is ezt vennéd?Írj pár szót róla légyszíves.
Hát, már teljesen meleg volt a blokk, de még mindig nem indul. Felidegeltem magam nagyon. Miért nem lehet ezzel hidegben menni? Mindegy, őszre így is valszeg az SV-táborhoz csapódom, szóval következő hűvös időszakokban már nem lesz gond Vagy ha addig lesz annyi pénzem Danuvia SupeRetro
Az én 1250-esem is krómkeretes, valószínű ugyanaz a krómkeret jó a 650-es műszerfalára.
A gyár gondolom bizonyos dolgokban meg akarta különböztetni a két motort, autóknál is legnagyobb motorúhoz járnak kiegészítők.
Gratula a gépedhez. (az enyém is ilyen lesz csak fekete és ABS nélkül)
Egyébként a műszerfal krómkeret tudtommal csak az 1250-hez jár 650-hez nem pedig az még beleférne a designba...
A felmelegítésen én is mobil hősugárzót értettem Hallottam már mástól is hogy hidegben vagy beindul, vagy nem, de akkor ezek szerint nem csak nekünk van ilyen problémánk. Sovány vigasz
De én akkor is megyek, mert már viszket a picsám, hogy végre a kétkerekűm nyergében lehessek!
Hali! Sztem ne strapáld magad,nekem ugyan ez van ...cseszik menni! Egy-egy bíztató pöffenés aztán itt vége is a sztorinak. Ez 400-as Bandit típushiba,hogy hidegben kénye kedve szerint indul csak el. Ha van rá lehetőséged,akkor tedd melegebb helyre,ha meg nincs,akkor várd ki,hogy picit felmelegjen az idő Ha meg mindenáron menni akarsz vele,akkor állíts a blokk mellé/alá egy mobil hősugárzót aztán akkor menni fog. Én szépen türelmesen várok a finom melegre
Valami szakit kérdeznék: most próbálgatom beindítani a vasamat, de nemigazán akarja az igazságot. Néha egy két biztató röffenést elnyom, de aztán semmi. Pár hete a -10 fokban felmelegítettem a blokkot, meg feltöltöttem az akksit, és pöccre indult. Most meg szinte semmi. Nem tudom mi lehet a gond. Olaj, benzin van, biztosítékok is épek, meg miután néha forog magától kettőt hármat, gondolom szikra is csak van. Valaki plíz help!
Hali! Minden motorra tehető,már aránylag egészen olcsókat is lehet kapni és tényleg hasznos tud lenni nagy tempónál és pályázásnál. Azt,hogy ilyen hidegben beszitált kicsit az eleje betudható a ledermedt teleszkóp olajnak is.Ilyenkor kell egykis idő mire az olaj átmelegszik és a hatását is rendeltetésének megfelelően kifejti.
Ha veszel rá telót ártani biztosan nemfog sőt nagyobb tempónál hatásos is.Tapasztalatból tudom. Üdv: Szabi
Mielőtt téliesítettem a gépet, motoroztam egyet. Tempósan haladtam mikor az első kereket egy úthiba megdobta, erre a kormány durván beszitált 3-4et kb. Szerencsére esés nem lett belőle, de utólag kissé megijesztett, akkor megijedni sem volt időm olyan gyorsan történt.
Sportmotoroknál szoktam látni kormány lengéscsillapítót, ami úgy tudom ilyen esetekre is szolgál.
Valaki tett rá ilyent Banditra, egyáltalán tehető rá?
Szerintem is jo a szalon, nekem is szimpik voltak, nem mellekesen eleg jo arat adtak
Nagyon meg vagyok elegedve a motorral, nekem ez az elso, es meg egy ideig meg is lesz. En most is ezt vennem, esetleg, ha lenne penzem, a nagyobbat, mert azt meg jobban nyomatekbol megy
Amugy sok szerencset hozza, amit feltetlen vegyel hozza, az a bukocso!