Na igen, a Banditánál nincs nagy különbség, de a GSX-nél kritikán aluli a Hiflo.
Papírvékony festetlen lemezből van. A bemeneti átmérő 10 mm-rel kisebb (38 vs. 48 mm) ami lecsökkenti a beömlő keresztmetszetet kb. 65 %-ra a gyárihoz képest!
A beömlőcső belóg a szűrő közepéig, a gyárinál nem. És a szűrőpapíron át lehet látni, annyira vékony.
hali!1200 es bandithoz keresek levegőszűrőt akinek van vagy tud az dobjon egy e.mail-t.uténgyértott nem érdekel csak gyári vagy márkás...
köszi előre is
HIvj fel ha jönnél és megbeszéljük.......
mivel egyedül vagyok, igy nem mindig vagyok itthon.....Ma sem voltam, pedig már rég aludnom kellene:-)))) De végre megvan a 18000-res szervíz......és mentem egy ROHADT nagy kört:-) (190km)
Tényleg nem nagy a különbség. Azt hittem legalább a duplája lesz.
Ez a fejidom tetszik, ér valamit, vagy csak optika?
Papírvékony festetlen lemezből van. A bemeneti átmérő 10 mm-rel kisebb (38 vs. 48 mm) ami lecsökkenti a beömlő keresztmetszetet kb. 65 %-ra a gyárihoz képest!
A beömlőcső belóg a szűrő közepéig, a gyárinál nem. És a szűrőpapíron át lehet látni, annyira vékony.
Gyárit vehetsz a Suzuki boltban.
Az utángyártott a és a nem gyári "márkás" között mi a külömbség?
Itt olcsó: www.pinkmotors.hu bár nem tudom, a Hiflo Filtro megüti-e a szintet
köszi előre is
Küld el kérlek és azonnal utalom.
És nagyon köszönöm még egyszer
Pl azért, mert holnap reggeles lennék, utána éjszakás......azt most hivtak hogy nem úgy van az:-))))) Két délután jön
KRAVEN!
Feladtam a csomagot
680ft volt a posta
nem tud valaki 1 hatsofelnit az 1200banditrol?mennyi huf?ha jol emlexem 5.5colos?
Mondjuk szombatra meg kicsit borongóst.De addig még ki tudja mi lesz.Majd csörgök.
Mehetünk tovább is akár.
Szombat: JÖHETSZ
Vasárnap: CSAK 15 óra után (reggeles leszek)
mindeféleképpen jelezz telefonon, hiszen ha nem számítok rád, akkor nem biztos hogy itthon vagyok.
mivel egyedül vagyok, igy nem mindig vagyok itthon.....Ma sem voltam, pedig már rég aludnom kellene:-)))) De végre megvan a 18000-res szervíz......és mentem egy ROHADT nagy kört:-) (190km)