Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hja, én is többre számítottam
Nekem 6200 a gagyi, és 8520 a gyári (fullgas). Most kérdezem.
Tényleg nem nagy a különbség. Azt hittem legalább a duplája lesz.
meg is jött
Rendeztem!
eladásnál ér vmit. plusz öröm a vevőnek.
na megoldottam, 5200 a gyári...hát ezért a különbségért nem futkosok hiflo után....sztem az sincs 4500 alatt...
nekem kell egy légszűrő a vasba.....bikerworld jóáras? vagy pink? tudja vki? esetleg nagyvas? .-)
Hát, ez kib*szott gagyi.
De szép ez a motort
Ez a fejidom tetszik, ér valamit, vagy csak optika?
Na igen, a Banditánál nincs nagy különbség, de a GSX-nél kritikán aluli a Hiflo.
Papírvékony festetlen lemezből van. A bemeneti átmérő 10 mm-rel kisebb (38 vs. 48 mm) ami lecsökkenti a beömlő keresztmetszetet kb. 65 %-ra a gyárihoz képest!
A beömlőcső belóg a szűrő közepéig, a gyárinál nem. És a szűrőpapíron át lehet látni, annyira vékony.
TEL:204760456 BANDIT
Suzuki 1200-es bandit eladÓ 2004-es ezÜst csupasz gyÁri hibÁtlan Állapot, vezetett szervizkÖnyv, 2010-ig m?szaki Új fÉkbetÉtek, bukÓcs?, lÁmpaidom.
Érdekes, sosem használtam mást. Hasonlítgattam a gyárihoz, annyi differencia volt, hogy más színű a papír.
A GSX-nél messze alulmúlja a gyárit a hiflo. Vissza is tettem most inkább a gyárit. Nem is hasonlít rá a hiflo, ráadásul volt vagy 6000 Ft.
"uténgyértott nem érdekel csak gyári vagy márkás..."

Gyárit vehetsz a Suzuki boltban.
Az utángyártott a és a nem gyári "márkás" között mi a külömbség?

Itt olcsó: www.pinkmotors.hu bár nem tudom, a Hiflo Filtro megüti-e a szintet
hali!1200 es bandithoz keresek levegőszűrőt akinek van vagy tud az dobjon egy e.mail-t.uténgyértott nem érdekel csak gyári vagy márkás...
köszi előre is
11773425-30624746
Ehh, izé... assz'em nem találom a számlaszámodat

Küld el kérlek és azonnal utalom.

És nagyon köszönöm még egyszer
Előtte mindenféleképpen hivj!

Pl azért, mert holnap reggeles lennék, utána éjszakás......azt most hivtak hogy nem úgy van az:-))))) Két délután jön

KRAVEN!
Feladtam a csomagot
680ft volt a posta
oké! Ha megyek, akkor szombaton 13 óra után indulok a munkahelyemről, de előtte hívlak.
hello sracok
nem tud valaki 1 hatsofelnit az 1200banditrol?mennyi huf?ha jol emlexem 5.5colos?
Szerintem szombaton,mert vasárnapra már lehülést mutat az időjárás.
Mondjuk szombatra meg kicsit borongóst.De addig még ki tudja mi lesz.Majd csörgök.
Jah.
Mehetünk tovább is akár.
Hétvégére már most FIXET tudok mondani:

Szombat: JÖHETSZ
Vasárnap: CSAK 15 óra után (reggeles leszek)

mindeféleképpen jelezz telefonon, hiszen ha nem számítok rád, akkor nem biztos hogy itthon vagyok.
HIvj fel ha jönnél és megbeszéljük.......
mivel egyedül vagyok, igy nem mindig vagyok itthon.....Ma sem voltam, pedig már rég aludnom kellene:-)))) De végre megvan a 18000-res szervíz......és mentem egy ROHADT nagy kört:-) (190km)