Sráááácok...beindult a gépezet . Ohh a szívmelengető hang...vrumm vrumm . De régen vártam már ezt a dörmögő muzsikát.
Betettem a drágát egy másik helyre,ahol van fűtés és 3-4 óra után,mint az óramű úgy indult . Tudom,hogy nem nagy szám,de nekem ettől mingyárt jobb lett az egész napom
Bocsi esSO, de itt esett az eső, ezért nem mertünk északra indulni.
Azért a rácsod nálam van,talán holnap...
Bp.-Adony-Szentedre-Bp. lett, 230 km-el zártam!
JJ rácsa leszállítva!
Félreértés ne essék! Ez nem szemrehányás, pusztán észrevétel volt. Részemről mellesleg szándékos, mert "eltartást" is kalkuláltam bele, amit szeretnék esztétikum (értsd próbálgatás) alapján csinálni.
Szóval tökéletesen elégedett vagyok a darabbal, minden téren megfelel az elvárásaimnak!
A lég olajosoknál nem kis gebaszok vannak...... hiszen a megállapodás szerint majd ők hajlitják meg a felső tartófüleket, Ők fúrják ki.......és utána (előtt) mehet egy polir.......
Megjött a védő, köszönöm szépen (csak a nevemet írtad el, de a postás már ismer, így idetalált :-)). Nagyon korrekt a cucc, csak egy hiba van benne, ami könnyen orvosolható (ezt majd minden lég-olajosnak meg kell tennie.
Hernyócsavar, vagy csak valami forgácsdarab?
Segítségképpen: szelephézag állításhoz kötődően jutott a kezembe és most kellőképpen szétb@asz az ideg miatta:
Lehet tippelni
Lesz ebből még valaha MOTOR?
Bp-Rétság-Balassagyarmat-Aszód-Bp végeredménye 212km.
Csak az utolsó 10 percben áztam meg egy kicsit.
Koxi
Betettem a drágát egy másik helyre,ahol van fűtés és 3-4 óra után,mint az óramű úgy indult . Tudom,hogy nem nagy szám,de nekem ettől mingyárt jobb lett az egész napom
Azért a rácsod nálam van,talán holnap...
Bp.-Adony-Szentedre-Bp. lett, 230 km-el zártam!
JJ rácsa leszállítva!
Vagy ha csak kicsit moccozni szeretne, akkor is!
De ugye tényleg olyan lett amilyen adatokat küldtetek.....sem pluszt, sem minuszt nem tettem hozzá
Ha örülsz neki, akkor Én is.....
Én még mindig bámulom az asztalon azt a 10db-ot ami nálam van, mert 1-1 baromira tetszik...
Szóval tökéletesen elégedett vagyok a darabbal, minden téren megfelel az elvárásaimnak!
Kraven
A Hornetesek sem számolták bele a vízhűtő tőltőnyilását
Én meg ugye CSAK a K7-K8-as banditot tudom méricskélni.
A lég olajosoknál nem kis gebaszok vannak...... hiszen a megállapodás szerint majd ők hajlitják meg a felső tartófüleket, Ők fúrják ki.......és utána (előtt) mehet egy polir.......
Megjött a védő, köszönöm szépen (csak a nevemet írtad el, de a postás már ismer, így idetalált :-)). Nagyon korrekt a cucc, csak egy hiba van benne, ami könnyen orvosolható (ezt majd minden lég-olajosnak meg kell tennie.
Elég jól néz ki és majdnem 110 paci!
Hol tudom megnézni?