Szerintem feltétlen ABS-es modelt vegyél. Ha lehetőséged adódik rá bróbáljki egy ABS-es és egy anélküli motort, mármint azokkal a vész fékezést. Nem fogok hosszasan regélni a jó oldaláról és a biztonságról, és hogy olcsobb az ABS felár mint pár oldal idom, mert ezt a témát már párszor átrágtuk.Ha összejött a próba lehetőség nem fogsz vacilálni, hogy melyiket vedd meg. De ha motorra nincs lehetőséged eléh ha beleölsz valami régebbi autóba és érezni fogod a külöbséget. Ne a biztonságodon spórolj, és majdan az eladásnál is többet fog számítani mint a feltüntetet extráknál a két oldaldoboz. Ez az én véleményem és tapasztalatból mondom.Üdv
jó kérdés...nem tom eldönteni hogy kell e vagy nem....
sose volt ABS-es mocim...de az eddigiekkel sose volt gond a fékezés...jó tudom ha vészhelyzet van akkor más a szitu...
nemtom...sokat olvasgattam róla...szinte csak akkor van értelme ha kijönnek eléd és egyenesen mész és hirtelen fékezned kell...
télleg nemtom...
szoktam néha agresszivabban motorozgatni...gyorsítani...nagyokat fékezni...stb....milyen hamar avatkozik be az ABS?
Eddig a blackmotors a befutó...hollósék a kisbanditra andak elég durva kedvezményt mert bevásároltak belőlük....
nagybandit szeretnék GT felszereléssel abs nélkül abból kb 220-230-at engednek el....de mindezt akkor ha 1.100.000-el szállok be....tehát 900.000 hitel esetén
blackék ugyanezt akkor is megadják ha 1.3-1.4 el szállok be.....plusz 2 szerviz...
és ha bele tudok szállni most ennyivel miért ne tenném....
dec 5én megyek haza...most németben vagyok...ha hazaértem azért benézek még a hollosékhoz...már nemtom hányadjára és mondok egy reraise all int kíváncsi vagyok elfogadják e vagy dobják...
Az ülés alatti ablakban van egy matrica......meg a kormány és a kerék közt......
És a kormányos számot adtam meg, meg azt ami az adásvételin van.......(de szerintem az ablakos szám a jó...)
Sebaj....majd eladom magamnak jővőre, és akkor átírom a számot.
2011-től meg ugyse lesz forgalomba, mert egy 20.000-res robogóra nem fizetek még 20-30.000-ret.......
Akkor majd megcsinálom az "álmom":-)))))
Vagy odaadom a gyereknek játszani
"akkor részletezem:
motor bal oldala, hátul a berúgókar felett.
a vízszintes síkon van a hajtóműolaj betöltő nyílás na onnan a lengéscsillapító irányában
3 betű sok szám"
Most passzolok, de holnap megnézem hogy a MINT-emen is itt van e.....
Nekem csak annyi rémlik hogy oldalt van egy olyan hogy 1000ccm...
Nekünk is van egy mintünk és mi sem találtuk rajta a motorszámot.Szerintem a jog-on sincs.
De nekem a biztosítónál azt mondta a csaj hogy neki csak az alvázszám kell.
Srácok itt is kérdezném, hátha......
A górékámnak van egy JOG-ja.....azon hol a motorszám? Mert ugye biztit váltana, de nem találja......
Nekem MINT-em van, azon se találtam, de nekem legalább fel van írva egy papirra:-))))
Biztosan sértőnek találjátok páran amit most írni fogok pedig tényleg nem annak szánom de nekem a legszebb 1.2-es Bandit a lég olaj hűtéses amit 2001-től adtak ki. Az a forma számomra az igazi naked, igazi ös erővel. Amint hozzányúltak kb.2005-től már számomra vesztett a varázsából, most meg nem is vennék ilyet pedig sokat agyaltam azon, hogy jöjjön már az új Gsf de most csalódtam.
Alszok még rá....van másfél hetem :-))