Amugy azt mondják az okosok, hogy a legjobb fogyasztást minden járműnél a legnagyobb sebességben, a max fordulatszám 1/3-ánál éred el....
No ez a bandit eseteében 6. fokozat, és 4000-res fordulat.....
Szóval zötyöghetsz 80-al........és nem kerül sokba a benya........
Itt az a fő kérdés, hogy akkor minek vesz az ember egy sport-túra gépet.............vegyen egy 250-es CBF-et, az elmegy 3L-er is..........igaz nem is fog 140-el menni, mivel annak 130 a VÉÉÉÉÉÉGE.......és ott már üveghang
1., laza 110kg vagyok
2., laza 184 magas NAGYFELHŐ, SZÉFOGÓ:-)
3., Az átlagom olyan 120...miel megcsinálták a 6-ost, sokszor csodálkozom, hogy mikor már érzem hogy megyek....no az 140:-) Ezért is imádom a gépet:-)))
4,8-at hegyes vidéken szoktam elérni, ahol átlag 60 a tempó....
Most nézem az adatlapod. A 250-es banditra csak csináltatni vagy csinálni tudsz konzolt. Van a vaterán egy smile1 nevű arc, Ő tud csinálni 12 ezerért. Írd be a keresőbe, hogy Givi, majd kiadja.
Ja és egy másik kérdés. Tudtok vmi jó nem gyári csomagtartót meg dobozt? Mert az eredeti suzuki az összesen majdnem 70 ropi igaz 49L-es a doboz ami jó de azért mégis jó drága. Vagy esetleg a Gyári konzolhoz lehet venni utángyártott dobozt?
Hát jól van, köszi az infót, bár arra kiváncsi lennék hogy ez milyen körülmények között van. Mert ha országúton megyek lightosan akkor nekem is 5 (csak ez ritka ), de akkor biztos csak én nem tom türtőztetni magam, persze nem is fogom, megéri az a plusz pénz
Görbevázas "egykettesre" (50mm-el kisebb a szélessége, mint az egyenesvázas olajhűtője, viszont a felfogatófülek ugyanott vannak és a magasság-vastagság is azonos) is meg tudnátok oldani ezt a takarót? Hálás lennék!
Amugy annyiban maradtunk az kollegával, hogy most elsőre megcsinálják az enyémet......így enyém a kezdők pénze......
1., látszik milyen mínőség
2., milyen tartós
3., és egy kb ár.....
Utána csinálják a többit..........
Eriké, Elbandié, Ntibié már el van küldve....
A banditákat már be is szerkesztette DemRob, most majd elküldöm neki a Hornet méreteit is. De nem olyan lesz mint a rajzon, hiszen annyit nem lehet hajtogatni......
A tetején és az alján nem lesz az a kis fél cm-es csík.....ez gond lenne?
És a városban is húzom!