Ha valaki tud négyszögletes keresztmetszetű KB 4x4 3x4 cm-es kivitelben danamid,teramid vagy hasonló anyagról megoszthatná velem hogy hol tudnék venni.
Ha gondolod, én az enyémet odaadom 70-ért. (Ez a 140e-s) Egy szezont ment, kb 6-7 sütés. Semmi baja, csak azért cserélném le, mert rájöttem, hogy nekem kisebb is elég lenne.
Jó cuccot nem egyszerű építeni, ha nem szopórollerként akarod kezdeni a "szakmát" akkor inkább vegyél egy normálisat. Nem olyan nagy pénz. A ProQ-ból a legnagyobb kerül 140e pénzbe, de az egy örök darab. Mire kikísérletezed, hogyan építsd meg, hogy tényleg jó legyen, jó eséllyel rálocsolsz egy hasonló összeget, pláne ha az idődet és az elqrt dolgokat is beleszámolod
kóser só ? az meg mien ? zsidó szűzjányok bányászták szárított fitymacsörgővel a nyakukba ? különben a paszulygulyásom se készül el hamarabb az is rotyog a bográcsba 5-6 órát
Viszont, ami kijön belőle, az nem hétköznapi. Még nem volt senki, akinek nem esett le az arca, hogy egy "grillezett" hús ilyen is tud lenni És ehhez nagyon nagy tudás sem kell, bár a hőfok tartása igényel némi gyakorlatot, de a jó hír, hogy ehetetlenre nemigen lehet elbaszni már elsőre sem
Tüzelni faszén kell. Aztán persze lehet a faszénre tenni füstölőfákat, amik további aromákat adniak hozzá. Kicsit drágábban, mintha aranyból lennének, bár azért azokat ki lehet váltani jó minőségű, száraz gyümölcsfákkal is fillérekért.
Van az a réteg aki jönne egyre jobban úgy érzem hogy a "felsőbb" rétegeket kell megcélozni. Kevesebb vesződéssel ugyanannyi vagy több pénzt lehet keresni.
Muszáj a faszén? Több éves szaraz tölgy vagy bükk nem jó ? Egyáltalán nincs ilyenben tapasztalatom, utána sem olvastam csak elkepzeltem
Kurva drága ám az ilyen szmókerben jó kaját csinálni. Saját tapasztalat. Egy normális rub (gyk: száraz pác) 3-4e ft. 30deka. És még akkor a hús, a normális faszén, (ÉN? FASZ?) szóval ebben ebben az országban, ha valaki elé leraksz egy normális adag, normális BBQ cuccot, aztán mondod neki, hogy 6e, akkor nem jön többet.
Nem tudtad hogy ami szenes az káros az egészségre ?
Felénk nincs BBQ étterem, meg merem kockáztatni hogy finom kajával nagyon jól is mehetne egy ilyen "étterem" nálunk is, csak kicsit meg kellene ismerjék az emberek.
Vagy megoldom fillérekből vagy marad a KFC.
Így marad a kendácsolás.
Azt meg profin megoldom.
Mondjuk nekem a melegszendvics keszites mar gasztronomiai tudasom felso periferiajat kepezi.
Muszáj a faszén? Több éves szaraz tölgy vagy bükk nem jó ? Egyáltalán nincs ilyenben tapasztalatom, utána sem olvastam csak elkepzeltem
Felénk nincs BBQ étterem, meg merem kockáztatni hogy finom kajával nagyon jól is mehetne egy ilyen "étterem" nálunk is, csak kicsit meg kellene ismerjék az emberek.
Volt pár próbám,de míg ide el nem érek legalább félig tudásban nem állok nyilvánosság elé.
http://youtu.be/nFVu_XwLrew