Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudom, nem ismerlek De attól biztos nem, hogy a konyhában vitézkedsz
Ha valaki tud négyszögletes keresztmetszetű KB 4x4 3x4 cm-es kivitelben danamid,teramid vagy hasonló anyagról megoszthatná velem hogy hol tudnék venni.
Én is sütök-főzök... Buzi-e vagyok...?
Tudom.
Semmi gond, nem tervezett ajánlat volt, csak hirtelen ötlet. Viszont a káefcé a gyávák fegyvere
Bocsi,de a sütő a prioritási lista középtáján van.
Vagy megoldom fillérekből vagy marad a KFC.
Ha gondolod, én az enyémet odaadom 70-ért. (Ez a 140e-s) Egy szezont ment, kb 6-7 sütés. Semmi baja, csak azért cserélném le, mert rájöttem, hogy nekem kisebb is elég lenne.
Jah,láttam, a 106-ezrest.Ha nem lenne motorcsere,gumicsere,ruhacsere még meg is venném.
Így marad a kendácsolás.
Azt meg profin megoldom.
Jó cuccot nem egyszerű építeni, ha nem szopórollerként akarod kezdeni a "szakmát" akkor inkább vegyél egy normálisat. Nem olyan nagy pénz. A ProQ-ból a legnagyobb kerül 140e pénzbe, de az egy örök darab. Mire kikísérletezed, hogyan építsd meg, hogy tényleg jó legyen, jó eséllyel rálocsolsz egy hasonló összeget, pláne ha az idődet és az elqrt dolgokat is beleszámolod
Mar megvan a 90 literes autogaz tartaly,majd bemelegitek a gumiszerelo geppel.
Nemfog........
Amúgy ne terelj, mutass képet
Két kolléám is csinált, jövő héten nappalosak, kiszedem belőlük, miből. Valami hekkelt cucc, páríezresért, azt tudom. De eredményes, azt is
Csak kis betűvel írom be, ma csináltam sütőtökös muffint
Amit itt levezettetek attol hiztam 2 kilot....
Mondjuk nekem a melegszendvics keszites mar gasztronomiai tudasom felso periferiajat kepezi.
kóser só ? az meg mien ? zsidó szűzjányok bányászták szárított fitymacsörgővel a nyakukba ? különben a paszulygulyásom se készül el hamarabb az is rotyog a bográcsba 5-6 órát
Viszont, ami kijön belőle, az nem hétköznapi. Még nem volt senki, akinek nem esett le az arca, hogy egy "grillezett" hús ilyen is tud lenni És ehhez nagyon nagy tudás sem kell, bár a hőfok tartása igényel némi gyakorlatot, de a jó hír, hogy ehetetlenre nemigen lehet elbaszni már elsőre sem
Tüzelni faszén kell. Aztán persze lehet a faszénre tenni füstölőfákat, amik további aromákat adniak hozzá. Kicsit drágábban, mintha aranyból lennének, bár azért azokat ki lehet váltani jó minőségű, száraz gyümölcsfákkal is fillérekért.
Mindez megvan kb. 6-8 óra alatt
Hát így
Van az a réteg aki jönne egyre jobban úgy érzem hogy a "felsőbb" rétegeket kell megcélozni. Kevesebb vesződéssel ugyanannyi vagy több pénzt lehet keresni.

Muszáj a faszén? Több éves szaraz tölgy vagy bükk nem jó ? Egyáltalán nincs ilyenben tapasztalatom, utána sem olvastam csak elkepzeltem
Kurva drága ám az ilyen szmókerben jó kaját csinálni. Saját tapasztalat. Egy normális rub (gyk: száraz pác) 3-4e ft. 30deka. És még akkor a hús, a normális faszén, (ÉN? FASZ?) szóval ebben ebben az országban, ha valaki elé leraksz egy normális adag, normális BBQ cuccot, aztán mondod neki, hogy 6e, akkor nem jön többet.
Inkabb ebbe doglok meg mint cigifustbe.
Nem tudtad hogy ami szenes az káros az egészségre ?

Felénk nincs BBQ étterem, meg merem kockáztatni hogy finom kajával nagyon jól is mehetne egy ilyen "étterem" nálunk is, csak kicsit meg kellene ismerjék az emberek.
A csávó ott van:
Volt pár próbám,de míg ide el nem érek legalább félig tudásban nem állok nyilvánosság elé.

http://youtu.be/nFVu_XwLrew