Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Qurvara szeretem a hondat.

Attol meg a street merfoldekkel jobb,es mivel lecserelem egy vadiujra sose lesz cserepados,viszont ahhoz sose nyulok,ezert nem lesz elcseszve.
Amugy most is megy,mindketto,mint a saffhausen.
Igazán tehetnél már egy őszinte kinyilatkoztatást, hogy qrvára szereted a Hondát. Nem képvisel jelentős értéket, kiélvezheted a "szerelői" hajlamaidat és mindig számíthatsz rá . mivel igazán nincsenek is elvárásaid vele szemben. Míg a Triumph lehet, hogy nagyon jó, de állandóan cserepados, mivel annak tökéletesnek kell lennie Ne szarakodj, add el és vegyél inkább még 2 Honda kaliberű motort! A "megfejtő" buzulásod is kiélheted rajtuk + lenne mindig hadra fogható gép, amit nem kell félteni és végre az önfeledt motorozásra koncentrálhatnál
Az basszus.........
De ieccerűen nem volt ingerem 100e-ret adni egy újért,annyit nem használom,néha felveszem hogy röfög a honda.
Az ebay meg tele van használt 3-asokkal.Kár hogy a jó vételek usákoknál vannak,de mivel rokon ott volt 3 hónapig hazajött a csomagban így megúsztam a postaköltséget is.

Amúgy a kínai gopro koppincsok olcsók.
Mocskos burzsuj
Igen,használt hero3-ast 22e-ért.
Zoli, te gopro+t vettél ? Valami rémlik de nem vagyok benne biztos
Alapvetően egyetértek azzal, amit írtál én csak a saját tapasztalatomat írtam, egyébként meg ha vállalhatatlanul bunkó, akkor nyilván bármilyen jó, akkor is leszophat, tőlem pénzt nem lát
Nincs nekem olyan. Egyébként most se tudom kire volt célozva?! A monogrammből talán tcaoe? De egyébként ott nincs nekem senkivel se bajom. Mondjuk komoly gondom itt sincs..
Nemmondod.............de legalább nem festi.
pénteken
Tasival meg pénzteken, jól lebaszott, pedig alig késtem 3 órát
:D
Tegnap találkoztam vele, tiszta fitt, még a szakálla is rövid lett :D
Korrekt emberi viszony.
Általában az emberek nem anyázzák le egymást az utcán mert az egyiknek zöld kabátja van a máűsiknak meg barna széldzsekije.
A pék nem azzal kezdi hogy a kakaós csigát vedd paraszt ne a diós patkót mert szerinte a csiga jobb stb.

Jah és kupec ha ittvagy már rég meg akartam köszönni hogy milyen fasza cbr-t hoztál nekem.

Amúgy régóta nem basztatsz,beteg vagy?
Ahogy Zoli írja. Nem kell puszipajtásak legyünk, de én viszem oda neki a pénzt, én adom az ételt a szájába, én döntöm el hogy kihez viszem. Én is ebből élek, ha ilye stílusban beszélnék a vevővel akkor nem nagyon kellene motorozzak. Olyan boltba se megyek be ahol bunkók az eladók, nem megyek olyan etterembe ahol nem kedvesek a pincérek. De biztos én/mi csináljuk rosszul.
De ugye nem te?
A vetélytársad
Nem kell hogy egymást csókolgassa a kuncsaft a szerelővel.De az alapvető etikettet általában a jók be szokták tartani,ismerek jópárat.
Mondjuk ők azért egy nem induló motornál nem esnek neki rögtön a karburátor felújításának hanem ELŐBB mérnek kompressziót.
legmesszebbről jött kliensem egy dél koreai muksó Royal Enfieldel onnan motorozott , a primerlánca kezdett el csattogni szaxerrűen megoldottam meg olajat is cseréltem neki valami fasza LUKoil orosz feliratú volt felpókozva a csomitartóra
Érdekes ez, mivel a nagyon jó dokik is többnyire tuskók. Egyébként én nem baszom a fillért, de ha választani kell, akkor inkább egy bunkó vérprofi, mint egy cuncimókus kutyaütő. Én a szerelőben nem havert, hanem megoldást keresek
Én még mindig nem értem, nincs a környékeden jó szerelő vagy miért viszik hozzád a motorokat ? Én biztosan nem vinném hozzád még egy keréknyomás ellenőrzésre se mert ilyen paraszt vagy. Inkább elviszem 50-100km-re. Csak ugye az átlag magyarnak nincs tartása és annyira fillérbaszó hogy lenyel mindent csak spóroljon kicsit.
igen én is fel tolom a pofám mikor ugy tartja kedvem .... rohat sok banditost ismerek .......... és persze imádom ha basztathatom a sok tehecségest .. amugy nekem már nem kell marketing ... 10 motorból ...5 lemondok és néha 2- honapos a váro listám.... csak az ismerösöknek és a cimbiknek veszek elöre motort ..
persze a reklámból soha nem elég ...
Index motoros fórumon a Grafománban a miskolci srác. Ő az, aki mindent IS jobban tud.
Azkiaz?
Mindenhez IS?! Csak nem T.C. szelleme bolyong ebben a topikban IS?
Na,de ez nem uj info.