Attol meg a street merfoldekkel jobb,es mivel lecserelem egy vadiujra sose lesz cserepados,viszont ahhoz sose nyulok,ezert nem lesz elcseszve.
Amugy most is megy,mindketto,mint a saffhausen.
Igazán tehetnél már egy őszinte kinyilatkoztatást, hogy qrvára szereted a Hondát. Nem képvisel jelentős értéket, kiélvezheted a "szerelői" hajlamaidat és mindig számíthatsz rá . mivel igazán nincsenek is elvárásaid vele szemben. Míg a Triumph lehet, hogy nagyon jó, de állandóan cserepados, mivel annak tökéletesnek kell lennie Ne szarakodj, add el és vegyél inkább még 2 Honda kaliberű motort! A "megfejtő" buzulásod is kiélheted rajtuk + lenne mindig hadra fogható gép, amit nem kell félteni és végre az önfeledt motorozásra koncentrálhatnál
Az basszus.........
De ieccerűen nem volt ingerem 100e-ret adni egy újért,annyit nem használom,néha felveszem hogy röfög a honda.
Az ebay meg tele van használt 3-asokkal.Kár hogy a jó vételek usákoknál vannak,de mivel rokon ott volt 3 hónapig hazajött a csomagban így megúsztam a postaköltséget is.
Alapvetően egyetértek azzal, amit írtál én csak a saját tapasztalatomat írtam, egyébként meg ha vállalhatatlanul bunkó, akkor nyilván bármilyen jó, akkor is leszophat, tőlem pénzt nem lát
Nincs nekem olyan. Egyébként most se tudom kire volt célozva?! A monogrammből talán tcaoe? De egyébként ott nincs nekem senkivel se bajom. Mondjuk komoly gondom itt sincs..
Korrekt emberi viszony.
Általában az emberek nem anyázzák le egymást az utcán mert az egyiknek zöld kabátja van a máűsiknak meg barna széldzsekije.
A pék nem azzal kezdi hogy a kakaós csigát vedd paraszt ne a diós patkót mert szerinte a csiga jobb stb.
Jah és kupec ha ittvagy már rég meg akartam köszönni hogy milyen fasza cbr-t hoztál nekem.
Ahogy Zoli írja. Nem kell puszipajtásak legyünk, de én viszem oda neki a pénzt, én adom az ételt a szájába, én döntöm el hogy kihez viszem. Én is ebből élek, ha ilye stílusban beszélnék a vevővel akkor nem nagyon kellene motorozzak. Olyan boltba se megyek be ahol bunkók az eladók, nem megyek olyan etterembe ahol nem kedvesek a pincérek. De biztos én/mi csináljuk rosszul.
Nem kell hogy egymást csókolgassa a kuncsaft a szerelővel.De az alapvető etikettet általában a jók be szokták tartani,ismerek jópárat.
Mondjuk ők azért egy nem induló motornál nem esnek neki rögtön a karburátor felújításának hanem ELŐBB mérnek kompressziót.
legmesszebbről jött kliensem egy dél koreai muksó Royal Enfieldel onnan motorozott , a primerlánca kezdett el csattogni szaxerrűen megoldottam meg olajat is cseréltem neki valami fasza LUKoil orosz feliratú volt felpókozva a csomitartóra
Érdekes ez, mivel a nagyon jó dokik is többnyire tuskók. Egyébként én nem baszom a fillért, de ha választani kell, akkor inkább egy bunkó vérprofi, mint egy cuncimókus kutyaütő. Én a szerelőben nem havert, hanem megoldást keresek
Én még mindig nem értem, nincs a környékeden jó szerelő vagy miért viszik hozzád a motorokat ? Én biztosan nem vinném hozzád még egy keréknyomás ellenőrzésre se mert ilyen paraszt vagy. Inkább elviszem 50-100km-re. Csak ugye az átlag magyarnak nincs tartása és annyira fillérbaszó hogy lenyel mindent csak spóroljon kicsit.
igen én is fel tolom a pofám mikor ugy tartja kedvem .... rohat sok banditost ismerek .......... és persze imádom ha basztathatom a sok tehecségest .. amugy nekem már nem kell marketing ... 10 motorból ...5 lemondok és néha 2- honapos a váro listám.... csak az ismerösöknek és a cimbiknek veszek elöre motort ..
persze a reklámból soha nem elég ...
Attol meg a street merfoldekkel jobb,es mivel lecserelem egy vadiujra sose lesz cserepados,viszont ahhoz sose nyulok,ezert nem lesz elcseszve.
Amugy most is megy,mindketto,mint a saffhausen.