hát az én fogyasztásomtól se virágzik ki a vendéglátóipar de ha már odakerülök igyekszek valami normálisat burkolni.... vagy ha rászánok mondjuk egy 10-est benzinre a hétvégi csapatáskor egy babgulyás még csak belefér
A Mekitúrára gondoltam...Tulajdonképpen a Hamburger túrát át lehetne nevezni Pilótakeksz túrára mert egy sajtburger közel akkora!!! Kaja után meg csípőzünk a haverokkal a városba. Tiszta műmájerezés az egész! A faxom is ki van már a kanyaroktól...
Csak olyat eszek aminek kettő vagy négy lába van.
Hétközben otthonról hozom,ha meg hétvégén nem adja ki az időszűke nehéz a heti menűsöket bekalkulálni mert nincsenek nyitva.
És hát na havont eccer kibirom mert el vagyok eresztve pénzel.
hajdú-bihar, tisza tó , békés megye de biztos pest megyében is van monoron dicsérte a haver az egyik helyet ahol fix az összeg és annyit eszel amennyi beléd fér hollandba voltam ilyen helyen 2 órát ehetsz de a pia külön van kínai kajálda 30 ejuró tengeri herkentyűket raktam először a kicsi kínai leforrázza aztán wok-ban megpergeti egész jó aztán a következő túrban raktam disznóhúst hogy ne csak csipegessünk , hágában is ettem párszor ott náluk viszonylag olcsó kifőzde nálunk puccos étteremnek is elmenne, halkereskedő cég 15 euróér már lehet kajálni persze csak halak meg tengeri bizbaszok vannak
azért elég sok helyen a napi menü 1500 alatt van.... de 2500 alatt simán kijön a chilisbab csülökkel és még egy sört is rádob az ember igaz nem valami puccos helyen de nem is lepukkant kifőzde vagy talponálló vannak jó helyek ... nem is kevés , sokan járnak oda jó a kaja és nem drága
Kérdés milyen vendéglőbe?A legolcsóbb ételfutáros/kifőzdés anyag nem a minőség netovábbja és minimum egy ezres.
Nálunk van 4-5 azonnali hely de 1200-1500-ért még nem elég.
Ami igen az hagyományos étterem és 5 rugó elmegy lazán fejenként.
ausztriában sztender a 20 euro környéki cehh az sem az a kimondott olcsó,bár legalább finom és elég.
hát inkább ...egyszer mentem magamtól a mekibe már úgy indultam neki hogy dupla bigmeket rendelek aztán csak pislogtam mint hal a szatyorba hogy még egy túrt simán benyomnék .... annyi pénzért bemegy az ember egy vendéglőbe és hülyére zabálja magát
Hétközben otthonról hozom,ha meg hétvégén nem adja ki az időszűke nehéz a heti menűsöket bekalkulálni mert nincsenek nyitva.
És hát na havont eccer kibirom mert el vagyok eresztve pénzel.
Mer akkor cseszhetem a költségeket.
Mint mondtam a napi menű megvan 1200-ból.De nem egy nagy adag.
Nálunk van 4-5 azonnali hely de 1200-1500-ért még nem elég.
Ami igen az hagyományos étterem és 5 rugó elmegy lazán fejenként.
ausztriában sztender a 20 euro környéki cehh az sem az a kimondott olcsó,bár legalább finom és elég.
Amúgy a cucc kiemelkedően jó de nem mindennapi reggeli.
Amúgy étterembe jártok?