Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nehogy kapj egy sms-t azzal a szoveggel hogy "ha fazik uljon at egy masik autoba,hamarosan kimentjuk"
El kellett engedni ezt a mai motorozást, csak a városban arcoskodtam és 2x is meg akartak állítani a készenlétisek. Hideg is volt, conti sem tapadt.... majd március 15.én a hegylakók szerint jóidő lesz
Elmeletnek nem rossz!
A fout mar itt is,de ki akar ott menni?
Mibe, hogy a másik titkolózós Csöngővel vettetek valamit.
Meg is van, megvetted azt a ronda sárgát, Ő meg vett egy szép feketét.
Ha már így kitaláltam, be is vallhatod :DDDD
Részemről megnyugtatlak, hogy nem foglak fikázni Mindenki vegyen olyat, amilyet szeretne..
Tudom, azért írtam
én nem tudom nálatok milyen éghajlat van, nálunk megint száraz már a főút
Loszart,gyonyoruen sut a nap de tiszta viz minden....
Szotyi a yamahámat vette meg, nem kell túl gondolni, beleszeretett a motorba a reklám szövegem után
Felszáradt nálatok már ? :D
Ennel a tiphsnal ritkabban omlik ossze a hajtaslanc.........ez lehet az adventure valtozat?
Deeeeehogy,nen vagyunk olyanok........
.
Lassan de biztosan keszulok a szezonra........
Olyan monitorosan lelekben.....
Bangle javára felhoznám enyhítő körülménynek, hogy az E60 viszont minden idők egyik legszebb BMW-je. Ezt egyáltalán nem azért írom, mert olyanom van. Pont fordítva. Azért van olyanom, mert így van... Persze, ez megint ízlés dolga, tehát nem lehet vita tárgya. Vagyis lehet, csak minek...
Innentol mindegy mi lesz,igy is,ugy is szet fogtok fikazni!
Ha bandit kellett volna,elkezdek veled alkudozni.
Nyilván nem véletlen, de részemről kizártnak tartom, hogy banditot venne/vett volna Már az elején mondta, hogy most már valami mást szeretne.
Direkt csinalja,de ha egy banditot en fel napig rohogni fogok.
Hát ez ízlés kérdése. Azerintem kinyomott ronda, már akkor se teccett, de ízléseken nem vitázunk. Szotyi egyébként gyanúsan lapít a motorral kapcsolatban. Eddig nem mondta, hogy vett volna valamit, de ma majdnem elment csapatni. Na de mivel? Ez itten a kérdés! Gyanús...nagyon gyanús!!
A Pannónia az szerintem egy nagyon szép formaterv, főleg a T széria.
Én kisgyerek voltam, amikor a tanítómnak volt egy piros 125-ös Danuviája. A falu papjának meg egy 250-es Pannóniája! És milyen szépnek láttuk! Pedig aztán??!!
Most meg ezek a csodálatos műszerek??!! csak ugye az ember változik.
Hát ja. Igen kutyán néz ki tényleg.
Na jó de, a 690smc az kimondottan szép motor.
Ez sem egy szépség, az enyém sem egy gyönyörűség. Sőt, egyik ktm sem kimondottan szép motor, arra ott az mv, na de a ktm-nél ez a hatalmas sáska lámpanem tetszik. Csunya.