El kellett engedni ezt a mai motorozást, csak a városban arcoskodtam és 2x is meg akartak állítani a készenlétisek. Hideg is volt, conti sem tapadt.... majd március 15.én a hegylakók szerint jóidő lesz
Mibe, hogy a másik titkolózós Csöngővel vettetek valamit.
Meg is van, megvetted azt a ronda sárgát, Ő meg vett egy szép feketét.
Ha már így kitaláltam, be is vallhatod :DDDD
Bangle javára felhoznám enyhítő körülménynek, hogy az E60 viszont minden idők egyik legszebb BMW-je. Ezt egyáltalán nem azért írom, mert olyanom van. Pont fordítva. Azért van olyanom, mert így van... Persze, ez megint ízlés dolga, tehát nem lehet vita tárgya. Vagyis lehet, csak minek...
Hát ez ízlés kérdése. Azerintem kinyomott ronda, már akkor se teccett, de ízléseken nem vitázunk. Szotyi egyébként gyanúsan lapít a motorral kapcsolatban. Eddig nem mondta, hogy vett volna valamit, de ma majdnem elment csapatni. Na de mivel? Ez itten a kérdés! Gyanús...nagyon gyanús!!
Én kisgyerek voltam, amikor a tanítómnak volt egy piros 125-ös Danuviája. A falu papjának meg egy 250-es Pannóniája! És milyen szépnek láttuk! Pedig aztán??!!
Most meg ezek a csodálatos műszerek??!! csak ugye az ember változik.
Ez sem egy szépség, az enyém sem egy gyönyörűség. Sőt, egyik ktm sem kimondottan szép motor, arra ott az mv, na de a ktm-nél ez a hatalmas sáska lámpanem tetszik. Csunya.
Meg is van, megvetted azt a ronda sárgát, Ő meg vett egy szép feketét.
Ha már így kitaláltam, be is vallhatod :DDDD
.
Lassan de biztosan keszulok a szezonra........
Olyan monitorosan lelekben.....
Most meg ezek a csodálatos műszerek??!! csak ugye az ember változik.