Hát, nem vagyunk egyformák A motrot pucorássza akinek béla volt az anyja. Én inkább főzök magamnak valami jót Különösen, mert amiket magamnak főzök, azt a család nagy része nem szereti, én meg nem vagyok hajlandó csirkemellet főzni
ejj ha egyszer én főzném nekem kellene mindig inkább csinálok valami hasznosat mondjuk fogkefével dörzsölgetem a bandit hengerbordái közül a sárt meg a köpőlegyeket aztán meg kipróbálom hogy vajon jobban megy-e ha valamivel tisztább
nem is a takarmánynövényekkel lenne a legnagyobb baj hanem azzal hogy feleannyi idő alatt fújják fel mint ahogy normálisan nőne , nem lát napfényt , és sose kapirgál a földön
az ilyen komplikált dolgokat meghagyom az asszonyoknak paszulygulyás bográcsba sima gulyás meg mindenféle sütögetés ok de a komplex dolgokat meghagyom a női nemnek
felfújtatott hormonkezelt dinoszauruszivadék különben a boltira is igaz se íze se bűze egy normális húslevest nem lehet belőle csinálni pár év és a házicsirke luxus lesz habár sok helyen már most is az
A kenguru az inkább lóhúsra hajaz, erősen édeskés és vörös. Nem egy csirke. Krokival nincs tapasztalatom. De lehet, az sem lesz baj, ha ez már így is marad
Én ilyet nem mondtam hogy drága.
Hanem azt hogy ezerötért éppen csak elég adag van a kifőzdéknél.
Ha jóllakás van ottvagyok a kfc áránál.
És ez a grander a mecsekburgert is kenterbe veri a méretével.
Pedig az bazinagy.
huhh a csilisbab,babgulyás és társai miatt én nem megyek étterembe,akkor már inkább egy winersnitzli.
Amúgy legutóbb faja volt valami pesti puccosban,kipróbáltuk a kengurut és a krokodilt is.
Mindkettő mint a csirke.
Most meg kell várni amíg megálmodja a hátsó garázst,mer annak a teraszára szeretné a sütőt.
Amúgy csak 2.
A jó munkához idő kell,és legyőzni a mérhetetlen lustaságot.
Könnyebb henyélni vasárnap.
Hanem azt hogy ezerötért éppen csak elég adag van a kifőzdéknél.
Ha jóllakás van ottvagyok a kfc áránál.
És ez a grander a mecsekburgert is kenterbe veri a méretével.
Pedig az bazinagy.
Amúgy legutóbb faja volt valami pesti puccosban,kipróbáltuk a kengurut és a krokodilt is.
Mindkettő mint a csirke.