Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is gyönyörű..
Mondjuk hál istennek nem kötelező....................bár kicsi az esély de előbb lenne ilyenem mint a kiska féle bármelyik KTM...................főleg a legujabb dupla pinalámpás adventur vagy miatököm.
Eze.
Ha létezik undorito motor akkor ez az. Képen még annyira nem is, na de élőben
Pedig hát naaaaa isteni.
Mint a multipla.
Számomra az a forma megbocsáthatatlan merénylet, kb mint a Bangle féle könnyzacskós hetes bmw
Pedig tényleg nem szépek a koporsóseggű duc-ok.............mondjuk a koporsósegg semmin nem szép.
De egy pierre terblanche féle utolsó szériás 1100-as multistradara bármikor felülnék.
Imádom azt a formát.
Igen, szurkolok neki, én vele érzek 100%-ig. Ránézek egy olyanra, és semmihez nem hasonlítható birtoklási vágyam támad. Ha meg be is indítják...
Szerencsére jelenleg a pöéyamotor vágy elnyomja- a sokezer kilométert külföldön vággyal együtt.
Amúgy gyalog szerintem...................látom nézted a Csikós féle rohamot a szopás felé.
Igen,de a sok állás miatt rozsdapöttyös lett,sajna a szimeringig.Tövig betekert rugóelőfeszítéssel még nem folyik.De fog sajnos.Elsőnek futok egy kört egy szakival mielőtt nekiesnék 30e/db ért venni új crom csövet.Hátha tud valamit ami a bontott pár 50-rugójánál enyhén barátibb.
Mivel nem volt motor kéznél....
De MIVEL futamodtál meg?
Az elejet meg tudod csinálni.
Persze,az a hülye honda megy,kéthetente beindítom.Ha lesz hely a garázsban hazatranszportálom kikapom a hátsó gátlót és felújíttatom az elsőkkel együtt,kap egy szett gumit meg letüsszentem pirosra azt a csoffadt bontott fekete idomot.

Ja és kell egy tömítés a kipufogóra mert az összeillesztésnél szelel.Az most mintha accijós lenne a lajosban ha minden igaz.
Akkor ha jol ertem ez a barkas finomhangolasa?
Lényegében semmit és mindent..........

A műanyag gyorscsati ami mostanában rajtuk van jó de amilyen szar helyre tették az AC kiömlő csővét nem evilági kéz kell a kicsatlakozáshoz,ez a két oldalról megynomós fajzat,no egyszer szermányoltam egy ilyen gyorscsati leszedő fogószerűséget..............nem kellett volna,eléggé elnyomorgatta a laprugókat amik tartják pozícióban a fogakat.
Ezután már csak a biztonsági sapka tartotta a helyén,nem folyt de baszta a csőrömet.
Kikeres,husaszataszemét egy 2 centis csövecske 25e+posta,no angliából bontva megvolt 5e-ért.
J csak szar volt mert a préselés mentén ereszt mindkét fele...............bedurvultam és a bontottat levágva a héfalnál rápréseltettem új csővel,minden fasza műkszik tart mint atom de nem az a gyári pozícióba hajtott védőharisnyás darab és az nem tetszik,legyen gyári.
Hugom usákban volt 6e-ért lőtem onnan egyet nem kell postát fizetni meg ilyenek.................na megjött..............és ebben is forognak a csatlakozók a csövön.....................
Rátettem a motorra,tank félre,toldóval be de le van merülve az akku.
Így töltöm és reménykedem hogy tartja a nyomást...................ha nem vehetek egy új gyárit....................még a tükrök fémelemei leszenek szinterezve,a tankot meg kell oldani matricázás ügyileg és kész is vagyok.
Mit tudsz elhibazni egy benzincsovon?
Ehh öregszünk mi?
Én bele se kezdtem..............inkább szopok egy benzincsővel de jókat ám.
Bevallom megfutamodtam,vizes minden,nem lattam ertelmet....
Megvolt az évszáézad túramííítingje?
Nem maradtál le semmiről
Jó rég nem voltam.
Fostenger. És mostanában hullámzik is
Naaaa nem,a másikra gondolok.

Amúgy a motorozzra simán,mi van ott?
De ha a toyotával jössz, meg se állok
Én fixen ráérek kb 10től.

Motorozz.hu-ra én regisztrálni se tudok, jelszót kérni se.