Ez minden fórumon így van, mivel igazi topic téma csak ritkán akad, így aztán a népek elfoglalják magukat egymással. Mi ezzel a baj? Ha valakinek banditos kérdése van, nyugodtan jöjjön elő vele, sztem még senki se lett elküldve a toszba ilyesmiért. Egyébként meg te sem vagy jobb a többieknél (nálam) mert te meg elsősorban marketing célra használod a fórumot, ami egyébként nem baj, csak ne forgasd itt a szemed, hogy mindenki hülye mindenhez. Te is hülye vagy sok mindenhez (pedig tudjuk, hogy mindenhez IS értesz), mit ahogy senki más sem ért mindenhez. Ennyi. Nem kell ezt túlspilázni.
de külömben ezzek a dolgok mindenhol meg jelenek ... bármelyik topikban a facebukon a total car oldalon .... olyan emberkék vitáznak dolgokrol egy másal a monitoron keresztül , amihez fingjuk sincs .............. csak az a fontos hogy mutogasák magukat és a bödületes baromságaikat .. ki tud nagyobat mondani ... mint az oviban .. aztán az élet néha szembesiti egymásal ezen embereket .. és ki derül a tehecséktelenség a rengeteg kamu ....
ne értetem senkire ................ csak ugy beszolás volt . amugy egy gondolat , a bandit forum .... valojában egy helyben toporog .. azok akik itt tolják és kardoskodnak az érveik mellet , velem együt ... bármilyen téma fel jönn , amiböl a nebulo banditos okulna is .... hát mindig ugyan az a csont rágodik és mindig ugyanazok a személyek mondják el ugyanazon véleményüket ...és pont érdekes dolgot bárki fel hozz .... az nem érdekli a tisztelt magot .... csak szajkozák a saját tehetségük ....
és ezt nem én fogalmaztam meg azzért jár hozzám egy két banditos .... és mit mondanak ..............
fel sem jönnek a képesre mert csak a bizonyos mag baromságait lehet olvasni .....
még egy művésznő se panaszkodott arra hogy kicsi inkább arra biztatnak hogy motorral legyek gyors különben nagy sztár vagy Tasi már itt rommmániában is linkelik a videódat gixxer 750 srad , tőlem kérdezik nem ismerem ? már a motort
Na, ilyet is ott láttam élőben, a penészleki találkán. Utolértük őket, valami ordas szar úton, 3 purgyé épp kilesett hátul, közben lelassunltunk, visszarúgtam egyet, mondom magamban hadd örüljenek látnak jó gyorsulást. Csak épp 1-be rúgtam vissza, aztán egykeró szerű balfékeskedés lett belőle :D
nem kell hektikusan vezetni és ha kanyarbejárat után kijön egy tehén a pályára ? vagy cigányok vágtáznak a vesszőseprűvel megrakott ekósszekeren ? asszem a bukarest konstanca autópályán vettek fel egy need for speed jelenetet mikor két szekér versenyzett
Jah és a power hol enged,tapad,enged,tapad váltakozva egy fékezésnél,ami picit bugis pláne hogy gyakorlatilag kanyarbejáratnál madnem elemelt hátsokeréknél csinálja,de legalább nem vágja ki alólam oldalra az egész miskulanciát mint a pr2.
Szerintem a power hirtelen enged el,pr4et stabilabbnak erzem,de lehet,hogy ez stilusfuggo.
Talan egyszer veszek egy full tapados szettet es kitombolom magam.....teny,hogy a rosso2-on ereztem eddig a legtobb tapadast,de a Rossfelden mentem vele es jo volt a futomu is,es ez ilyenkor osszeadodik.
Annyira tetszett. Nem is teszek mást, míg kapni lehet. Csak nyúlszívű voltam hátra is tenni, de mostanában nem nagyon motorozok, így vállalom a rövid futást. Hogy minden km élmény legyen :D
és ezt nem én fogalmaztam meg azzért jár hozzám egy két banditos .... és mit mondanak ..............
fel sem jönnek a képesre mert csak a bizonyos mag baromságait lehet olvasni .....
Viszont nem túragumi.
Talan egyszer veszek egy full tapados szettet es kitombolom magam.....teny,hogy a rosso2-on ereztem eddig a legtobb tapadast,de a Rossfelden mentem vele es jo volt a futomu is,es ez ilyenkor osszeadodik.