Mi autóval járunk fagyizni, oszt még így is megfájdul a torkom néha. Ha még motorral is mennék, na meg 220-szal, tán még meg is halnék.
De jó hogy nem is megy a motorom annyival.
Amiket Kupec hoz, azoknak látom egy részét. Nyilván szűri, mit hoz el, de azok általában minimál vagy semennyi tmk-val csont nélkül levizsgáznak, és egy alap szervíz után használhatóak. És általában a magyar árak alatt kellemesen mélyen.
3 kilóért sosem lesz patika valami,Most nem azé de 20 éves 600-as sportmotor.
A lényeg az egyenes váz,beinduló blokk és mozgásképesség volt meg hogy meglegyen mindene.És még azt a rohadt semmirevaló szerszámkészletet is megkaptam.
A gyertyakulcsot használtam belőle.
A legolcsóbbat vettem az adott pillanatban.
Bár mivel működik leszarom.
van egy halom alkatrészem amiből majd faragok valamit ha lezajlott a street cseréje.
És amíg ez megtörténik (megjegyzem ára is csak áprilisban lesz) addig egerészem a hondával.
Sosem kerestem a hűdenagy állapotot,a kitétel az volt hogy menjen a blokkja,megy is.
220-al járok fagyizni vele.
Erre mondják, hogy először a fejekben kéne rendet tenni. Ennyi pénzért mi a reális: egy patika motor vagy egy megfelelő "építési" alap amivel érdemes foglalkozni, mert egy jó ár/használati értékű motor lesz a végén
Szerintem nem.
Konkret ember fuggvenye.
Az sv olasz volt,az ipse lefejelt valamit vele de ennyi.
Alapjaban inkabb a kereslet fonodik ossze a kinalattal.
Sajnos a magyar vevo igen hulye,es nincs penze,vagy csak nem akar fizetni,aki meg kielegiti a keresletet meg kiturja a hulladekot.
Ennyi az egesz.
Az egy blod baromsag hogy a nyugati fillerekert adja a megunt tuti verdat mert gazdag.
Fenet,a jo draga.
En speciel pont olyat kerestem ami gyasz.olyan is volt.hasznalati targy amit nem babusgattak,de legalabb minden gyari volt benne,kivetel egy legszuro,azt a marha egy felbevagott autoszurot hebrakolt bele.
Amivel rafutottam az a teleszkopok es a sok allas,az hogy egy motor sokat all az rosszabb mintha sokat menne.
A csaj?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f3-10973770
Jó, persze, 46 ezer :DDDD Ismerek egy csajt, F4-i-je van, van benne sk belerakott 180 ezer km :D :D
De jó hogy nem is megy a motorom annyival.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f3_garanciaval-10952934
A lényeg az egyenes váz,beinduló blokk és mozgásképesség volt meg hogy meglegyen mindene.És még azt a rohadt semmirevaló szerszámkészletet is megkaptam.
A gyertyakulcsot használtam belőle.
Bár mivel működik leszarom.
van egy halom alkatrészem amiből majd faragok valamit ha lezajlott a street cseréje.
És amíg ez megtörténik (megjegyzem ára is csak áprilisban lesz) addig egerészem a hondával.
Sosem kerestem a hűdenagy állapotot,a kitétel az volt hogy menjen a blokkja,megy is.
220-al járok fagyizni vele.
Konkret ember fuggvenye.
Az sv olasz volt,az ipse lefejelt valamit vele de ennyi.
Alapjaban inkabb a kereslet fonodik ossze a kinalattal.
Sajnos a magyar vevo igen hulye,es nincs penze,vagy csak nem akar fizetni,aki meg kielegiti a keresletet meg kiturja a hulladekot.
Ennyi az egesz.
Az egy blod baromsag hogy a nyugati fillerekert adja a megunt tuti verdat mert gazdag.
Fenet,a jo draga.
En speciel pont olyat kerestem ami gyasz.olyan is volt.hasznalati targy amit nem babusgattak,de legalabb minden gyari volt benne,kivetel egy legszuro,azt a marha egy felbevagott autoszurot hebrakolt bele.
Amivel rafutottam az a teleszkopok es a sok allas,az hogy egy motor sokat all az rosszabb mintha sokat menne.
Ez biztos,plane nemettel,digo vonalon mozogsz.