Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://i1198.photobucket.com/a...

Ez nem smt de valahogy így lehetne csak megoldani
Direkt úgy akarom ahogy a képen van, azt meg máshogy nem lehet megcsinálni, megpróbslok hajlotaninegy lemezt amihez fogatom de az sem lesz tuti megoldás. Egyszerűen nem lehet máshogy, a kormányra meg nem fogom rakni, utálom és ott egy kistáskának van a helye. Mindjárt megkeresem a képet hogy hogyan lehet megfúrni, egy gumidugóval el lehet tüntetni és eleve a plexi is takarja.
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék felétek! :) Remélem jó helyen járok!
A szezon végén teljesen jó állapotban minden probléma nélkül raktam el a motort (Suzuki Bandit 250) , de most amikor indítanám be , szórakozik velem :/ Először pöcre beindul de utána körülbelül 10 másodperc gondtalan járás után megáll és ezek után már nem lehet beindítani. Benzin csöveket kitakarítottuk, szűrőket is, akksi szerintem jó mert forgatja rendesen.
Szerintetek mi lehet a probléma? :)
Köszi a segítséget előre is :')
Motoron nem furkálunk semmit,főleg nem műszerfal burkolatokat,gyűlölöm az ilyen kendácsot.
Inkább keresek olyan megoldást ami sosem végleges.
Alap basic cucc a kormányfelfogató csavarját behelyettesítő,vagy 6 éve megvan.
Hátrány hogy alu-acél combo,faszán lefogta a kotvány gps műholdszignálját mivel nincs antenna.
Kicseréltem a gps felöli oldalt műanyagra.Drága de rohadtul tartós.

http://shop.sw-motech.com/cgi-...

Meg lehet bolondítani tükörtalp alá fogható golyóval ha nincs hely.
http://www.ebay.com/itm/Ram-Mo...
Van aki megfúrta a muszerfal burkolatot, egy ilyen golyot csavart bele es oda van rogzitve.
Valahogy így fogom megoldani ahogy mondod. Ebayen ram hogy van golyo par szar forintert, gondolom a tobbi resze is van és akkor csak a gps-en kell atfaragni.
Mivel eltakarja a gps hogy milyen stabil ponthoz fogattak dunsztom sincs.
A wayteq csokott kis golyoja helyett fel lehet szabvany ram 1" os AMPS lyukosztasu golyot fogatni a hazra,louis-ban veheto muanyagbol valami 20 euroert,motechnek is van hasonlo áron alubol,le is gyarthatod esztergalyossal a golyot,a szarba menetet egy ketmilis acellap megfelelő lyukosztassal olcson megvan,azonkívül talaltam valami 6 rugo korul ebayon komplett ram-ot klippes felfogatassal kormanyra,ki lehet egesziteni olyannal ami a kormanylefogato csavarjara meg hosszabb csavarral.
Eleg sok varia van hogy a legjobb.
Mi a brével lehetne felfogatni normálisan a gps-t, wayteq. Így e mint a képen
Joval nagyobb,1".
25mm naggyabol.
Ennél már csak a szűretlen a finomabb
Ha már fömb. A ram mount gömbje az akkora méret mint a gps-ed gömbje ?
Ja igen a Bandit fórum miatt műszerfal mókolás
Ha már gasztronómia: Békési szilvapálinka, békési"saját készítésű házi kolbász" csíki mézes sör, hasaalja szalonna pácolt tarja, héjában sült krumpli stb.
Jah........
Nemreg a melohelyen volt egy kis hallefozes. Csipegettuk, mint a Bobcat. Aztan megszolal az egyik ipse: Rudikam, hibatlan szakacsno leszel. Fozni mar tudsz, sz*pni meg majd megtanulsz :-)))
:-)
A legtökéletesebb mértani alakzat a gömb.
Ja, a legfontosabbat majd' elfelejtettem: a kajakészités kiváló indok egy-hét sör megivására, vagy egy üveg bor kibontására. Igazi férfi nem főz/süt alkohol fogyasztása nélkül. A fajtiszta magyar him DNS-ének 24. kromoszómájába az ősrobbanás óta bele van égve, hogy a táplálékelőállítás első lépése: Tölts egy pálinkát!!!
Hogy vitézül csinálom-e, azt nem tom, de csípem a főzést. Stresszoldó, és biztosítja az alakom megőrzését (legyen az bármilyen gömbölyű is), mert így minimum nekem ízlik. Ámbár családi ebédnél is mindig mindent elpusztítanak az utolsó morzsákig, úgyhogy szerintem - ahogy kicsiny szülőfalum öreg bölcsei mondanák - most már nyugodtan férjhez mehetek...
Közlekedő edény? Menő köcsög?
Az asszony a múltkor beszerzett egyet, úgyhogy kezdek gyanús lenni
Azt nem lehet tudni, de mivel BMW-d van..... agyagedény még lehetsz
Ez több dologtól is függhet. Akváriumod van-e?