Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bator vagyok es vakmero:BMW-re gondolsz?

Te be tudsz lepni a motorozz.hu-ra?
Ha alkalmasnak tunik az ido,hivlak,de te is csoroghetsz!
Azt nem, de legalább kopik!
Hondan 10% al tobbet megy el 10% al jobb tapadassal mer az HONDA.
A kinemmondhattyuk milyen markat meg haggyuk,...........
Hondan 10% al tobbet megy el 10% al jobb tapadassal mer az HONDA.
A kinemmondhattyuk milyen markat meg haggyuk,...........
Dicsérik, nekem még nincs felszerelve. Pihen egyelőre. Ez a conti ahoz kepest hogy 09es, setamotorozni teljesen jo egyelore.

Holnapra 12fokot irnak
Tapad is a sportsmart?
Ha abból indulok ki hogy elég jól gyilkolva a sportsmart2 az s1000r-en nagyjából 10ezret futott vászonig, nem tejesen kizárt a 20ezer egy ovatosabb pilotaval
Elegge szkeptikus vagyok,de szeretnem,hogy igaz legyen.....velemenyetek?
https://www.sportmotor.hu/maga...
Zöldi, bocs.
Norbi?
1motornál is megéri, amit Norbi linkelt nekem is tetszik, na de ezeken az amcsikon égek ki. Egyszerűen balfaszok és levideózzák és felteszik a netre
Alakul.
Oké, mennyünk, de bárhová!
Ittal?
Ti itt letrehoztok egy gumis kartellt a Gyulaval?
Az mar 5 motor.
Na, nekem 3 van :D
Igazabol ez a penzrol szol,3 szett gumizasa egy tizes alaphangon,ket motornal mar siman megeri.
A 60at sokallom kicsit, nagyon. De en is 20km-re viszem gumiztatni, nekem megéri hogy ne bassza le a festéket a felnikről.
Amugy erdekesek,egy bazi rudat hasznalnak inkabb pedig usakoktol jon egy muanyag fej nem egeszen 8e ert.
Pár cikket elolvasgattam ezekről, nem annyira értettem, mit erőlködnek- főleg USA-ban.
Na, ott két gumi cseréje 60 dolcsi. És minden mindenhol messze van, sarki gumis felejtős, lehet h 20km-re kell elmenned érte.
Na, ezért.
Van egy TDM- eladó :D
Biztosan megérte a sporolas hogy lebaszta a felnit

Amerikaban ez egy trend ? Vegyuk videora ahogy balfaszkodunk otthon, egy olyan dologgal amit szakember fel ora alatt tokeletesen megcsinal fillerekert ?
Nézegettem az otthoni gumicseréket youtube-on................ennyi bénát.......
Ez a kedvencem.szegény fz9-es.

http://youtu.be/dAKIuSjPXxA