Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja szokták , kimegyünk vergődni , hőbörögni , feszengeni csináljuk a fesztivált , motoros felvonulás csütörtökön csináljuk az eszünket nézd már a másikba megint megdagadt a rizskása
Már régebben akartam kérdezni, hogy felétek általánosan használjátok a hőbörgés szót a csapatásra? Csak mert mástól még ezt így használni nem hallottam?!
Upsz,le kéne mosnom a sisakot végre.
Jól látod
Trehány disznyó....
Én bebasztam a sarokba.
kell mivel nálam a motor a költséghatékony hőbörgés eszköze ..... habár a költséghatékonyságon lehetne vitatkozni .... persze lehet tévedek és sokkal többeknek kell a spéci gumi de az ismerősi körben (mivel szerelgetek elég sokmindenkit ismerek a környéken) az általános a vettem egy jó gumeszt XY-tól nézd mekkora hús van még rajta és mien puha megnyomkodja a körmével és kb ennyi hogy mien márka hogy túra sporttúra vagy sportgumi tök lényegtelen aki már 7-8000 et kiad az már kemény általában annak a feléér zsííírvatta gumik 99,9 százalékosok de egy szezonba cserélek 3 darabot ha nem füstölteti el stb
Én meg leszarom :) Illetve nagy vonalakban tisztán tartom, ami annyit tesz, hogy ha már felháborítóan mocskos, akkor elmegyek a kézi mosóba és lecsapatom. Kb ennyi. Mostanra már láncolajoznom se kell
Kb. A tiéden a légy seggre ül. Szerintem kevés olyan gazda van mint te. Én is kényes vagyok rá, de ministráns gyerek vagyok melletted.
Majdnem mint én!
Nekem ez így is marad, az tuti. Valahogy soha nem érdekelt a dolog. Ami meg a másik: vigyázok a motoromra. Amikor vittem az ingyenes átvizsgálásra, a szerelő csak nézett hogy milyen makulátlan motor, egy karc sincs rajta.
Nem a kép címe a tudatos hátsófék használat :D
Az én biciklim kicsi gyenge, és lomis gumit (conti) vettem rá, viszont tapad mint légypapír.
Most képzeld el a hondával tök gáz volt a fagyizó előtt. . .
Na jó racingos gumi vót fenn.
Hát ja. És pont ez van a gumival is. Meg sok minden mással is
Kell.
"a motorosok 90%-nak sincs szüksége különösebben nemtom mien gumira "
Ez egyébként valszeg igaz, viszont ez az élet sok más területére is igaz, sőt már azt a kérdést is feltehetnénk, hogy egyáltalán kell-e ilyen-olyan szuper MOTOR egyáltalán?
Te kis gonosz kobold!
A kép címe: "Két másodperccel a hanyatt esés előtt"
"Nem egykerekezek, "
Régebben ezt én is elmondhattam magamról :)
Én is pontosan így gondolom saját magamról. És ezt nem szégyellem kimondani. Egy egyszerű utcai motoros vagyok, semmi több. Nem egykerekezek, nem jampizok a motorommal sehol, lakott területen végképp nem. Nem adom elő sehol, hogy mekkora májer vagyok, mert nem vagyok az. Vizes úton megyek hetvennel esetleg nyolcvannal. Nekem teljesen felesleges a legszuperebb gumi, még egy szart sem motorozok ki. Tartós gumi nekem a legjobb, nálam a 25 ezerrel drágább (jobb?) szett nem jelent számottevő előnyt. Szól a mondás: van aki jól motorozik és van aki régóta. Én az utóbbi szeretnék lenni. Engem az adrenalin nem motivál.
a motorosok 90%-nak sincs szüksége különösebben nemtom mien gumira és a maradék is nagyon ritkán használja ki a spéci gumi előnyeit , láttam már pár bevállalós mukit szedett vedett néha dróton futó gumival úgy csapatni mint egy öngyilkos meg persze hipersport gumival tötymörgőt is én inkább úgy vagyok vele hogy ne a gumin múljon pedig lehet egy gyengébb gumi is elég lenne
mondjuk én most 1-2 komplexusos lelkisérült emberre gondolok amelyik magára ismer az úgyis hamarosan kötekedni fog
Persze, értettem, semmi gond de tényleg. Csak igyekeztem kifejteni hogy én milyen felfogásban motorozom. Ehhez pedig nem szükséges a legújabb fejlesztésű, legdrágább gumi. Igyekszem vigyázni magamra, a motoromra, elvégre én dolgoztam meg érte.