ja szokták , kimegyünk vergődni , hőbörögni , feszengeni csináljuk a fesztivált , motoros felvonulás csütörtökön csináljuk az eszünket nézd már a másikba megint megdagadt a rizskása
Már régebben akartam kérdezni, hogy felétek általánosan használjátok a hőbörgés szót a csapatásra? Csak mert mástól még ezt így használni nem hallottam?!
kell mivel nálam a motor a költséghatékony hőbörgés eszköze ..... habár a költséghatékonyságon lehetne vitatkozni .... persze lehet tévedek és sokkal többeknek kell a spéci gumi de az ismerősi körben (mivel szerelgetek elég sokmindenkit ismerek a környéken) az általános a vettem egy jó gumeszt XY-tól nézd mekkora hús van még rajta és mien puha megnyomkodja a körmével és kb ennyi hogy mien márka hogy túra sporttúra vagy sportgumi tök lényegtelen aki már 7-8000 et kiad az már kemény általában annak a feléér zsííírvatta gumik 99,9 százalékosok de egy szezonba cserélek 3 darabot ha nem füstölteti el stb
Én meg leszarom :) Illetve nagy vonalakban tisztán tartom, ami annyit tesz, hogy ha már felháborítóan mocskos, akkor elmegyek a kézi mosóba és lecsapatom. Kb ennyi. Mostanra már láncolajoznom se kell
Nekem ez így is marad, az tuti. Valahogy soha nem érdekelt a dolog. Ami meg a másik: vigyázok a motoromra. Amikor vittem az ingyenes átvizsgálásra, a szerelő csak nézett hogy milyen makulátlan motor, egy karc sincs rajta.
"a motorosok 90%-nak sincs szüksége különösebben nemtom mien gumira "
Ez egyébként valszeg igaz, viszont ez az élet sok más területére is igaz, sőt már azt a kérdést is feltehetnénk, hogy egyáltalán kell-e ilyen-olyan szuper MOTOR egyáltalán?
Én is pontosan így gondolom saját magamról. És ezt nem szégyellem kimondani. Egy egyszerű utcai motoros vagyok, semmi több. Nem egykerekezek, nem jampizok a motorommal sehol, lakott területen végképp nem. Nem adom elő sehol, hogy mekkora májer vagyok, mert nem vagyok az. Vizes úton megyek hetvennel esetleg nyolcvannal. Nekem teljesen felesleges a legszuperebb gumi, még egy szart sem motorozok ki. Tartós gumi nekem a legjobb, nálam a 25 ezerrel drágább (jobb?) szett nem jelent számottevő előnyt. Szól a mondás: van aki jól motorozik és van aki régóta. Én az utóbbi szeretnék lenni. Engem az adrenalin nem motivál.
a motorosok 90%-nak sincs szüksége különösebben nemtom mien gumira és a maradék is nagyon ritkán használja ki a spéci gumi előnyeit , láttam már pár bevállalós mukit szedett vedett néha dróton futó gumival úgy csapatni mint egy öngyilkos meg persze hipersport gumival tötymörgőt is én inkább úgy vagyok vele hogy ne a gumin múljon pedig lehet egy gyengébb gumi is elég lenne
Persze, értettem, semmi gond de tényleg. Csak igyekeztem kifejteni hogy én milyen felfogásban motorozom. Ehhez pedig nem szükséges a legújabb fejlesztésű, legdrágább gumi. Igyekszem vigyázni magamra, a motoromra, elvégre én dolgoztam meg érte.
Én bebasztam a sarokba.
Na jó racingos gumi vót fenn.
Ez egyébként valszeg igaz, viszont ez az élet sok más területére is igaz, sőt már azt a kérdést is feltehetnénk, hogy egyáltalán kell-e ilyen-olyan szuper MOTOR egyáltalán?
Régebben ezt én is elmondhattam magamról :)