Az meg mindig egy vonat,de nagyon,mult heti elmeny,es a fek,.......huha......elettelinek tunt az f3-e.Vagy csak rossz betet valasztas.
De az egesz nekem nem jott be........vagy csak tul johoz szoktam.
Minimalis ft-bol kellene cserelni,futo+fek kellene,finom mukodes,teljesitmeny nem izgat,130 140nel gyorsabban ritkan megyek......otletelek.....cbr600f4,egyenes kormannyal,szelvedelem is van+kelloen finom amit nagyon dijazok.
Szeretem a Pirellit, nagyon jól tapad, de az ST (nálam legalábbis) nem bírt sokat. R17-ben vettem, nem hiszem, hogy gyári gond lett volna vele. Igaz nyüstöltem rendesen, de azért na! Majd a Gt, remélem arról tartósabb visszajelzést tudok majd adni. Egyelőre PR3 van, szóval talán 2017 végén kerül csak fel.
Ne búsúlj,legalább arra használtad amire való ! Hihetőbb számomra ,mint egyesek 20000 km-je .Bár én azért 5-6 ezer köztig ki szoktam húzni . Most kiváncsi leszek erre az angyalos gumira,mennyit bír ki hátul .
Ez a rémképem nekem is. Utálom, amikor magától megjavul úgy hogy nem találok semmit. Így ott a Damoklész kardja a fejem felett, hogy váratlanul ismét előjön.
De az egesz nekem nem jott be........vagy csak tul johoz szoktam.