kb 1 canti holtjáték kell legyen a kuplungkar végén normális esetben , melegedéskor hűléskor tudjon tágulni szűkülni , ha szerencséd van még nem égetted el
Hát ha felpörög, akkor nyilván megcsúszik a kuplung. Ha előtte a holtjátékkal babráltál, akkor elég kézenfekvőnek tűnik, hogy túl jól sikerült a holtjátékot eltüntetni. Egyébként az se értem, hogy mi a baj a holtjátékkal? Pont az ilyen esetek elkerülésére találták ki.
Üdv! Technikai kérdés egy hozzá nem értőtől! (kéretik nem elküldeni a picsába):
Frissen észrevett jelenség. Pl kettesbe gyorsítok ki, kuplungon nincs a kezem, majd 6-7000 körül elkezd egy kicsit felpörögni a fordulat. (mintha a kuplung egy kicsit benyomódna) A kuplung holtjátékot pár hete minimalizáltam, lehet hogy ennek van köze hozzá? (Nem fog, csak szinte nincs holtjáték) Előtte nem tűnt fel, de nem régóta van nálam a motor. Gondolom nem egy nagy ördöngősség, ha valaki leírná mit tegyek, megköszönném. :)
(Ne bántsatok a hülye kérdésért, biztos van más téma, amiben én tudnék okosat mondani.)
Egy 1250-es bandit új tulajdonosa vagyok. Azt szeretném megtudni, hogy az üzemanyag visszajelzőnek milyen állapotai vannak.
Ha az első rublika világít és villog a tank ikon akkor azt még követi valami egyéb állapot vagy ez az utolsó figyelmeztetés? Például az utolsó rublika is eltűnik esetleg?
Valamint van e valamilyen gyári leírás arra, hogy a tartalék üzemanyag mennyire elég?
A neten nem találtam gyári leírást, csak a repair manual-t.
Siman meg kell elozni ha nem kuldi.
Tajat meg ket ponton megallva mintavetel fenykepezes oszt usgyi.
Tokugyanolyan 150 km en.
Pumigumitol lehet szerezni eoeg jokat 15-20e ert.
Frissen észrevett jelenség. Pl kettesbe gyorsítok ki, kuplungon nincs a kezem, majd 6-7000 körül elkezd egy kicsit felpörögni a fordulat. (mintha a kuplung egy kicsit benyomódna) A kuplung holtjátékot pár hete minimalizáltam, lehet hogy ennek van köze hozzá? (Nem fog, csak szinte nincs holtjáték) Előtte nem tűnt fel, de nem régóta van nálam a motor. Gondolom nem egy nagy ördöngősség, ha valaki leírná mit tegyek, megköszönném. :)
(Ne bántsatok a hülye kérdésért, biztos van más téma, amiben én tudnék okosat mondani.)
Köszi! :)
http://babyzoom.hu/biker-biker...
Egy 1250-es bandit új tulajdonosa vagyok. Azt szeretném megtudni, hogy az üzemanyag visszajelzőnek milyen állapotai vannak.
Ha az első rublika világít és villog a tank ikon akkor azt még követi valami egyéb állapot vagy ez az utolsó figyelmeztetés? Például az utolsó rublika is eltűnik esetleg?
Valamint van e valamilyen gyári leírás arra, hogy a tartalék üzemanyag mennyire elég?
A neten nem találtam gyári leírást, csak a repair manual-t.
Köszi.
Tajat meg ket ponton megallva mintavetel fenykepezes oszt usgyi.
Tokugyanolyan 150 km en.
Pumigumitol lehet szerezni eoeg jokat 15-20e ert.
Ha meg nem minek mennel?