Sokat használtam, nem a legjobb, de amennyibe kerül annyit megér, de ha jobbat akarsz akkor Brembo, EBC vagy a gyári. Nyikorgás mindegyik betéttel bekövetkezhet.
12000.ként van előírva, de levegősöknél ha hajtják nem árt sűrűbben, a karbit meg a szinkronnal együtt át is kéne vizsgálni, de gondolom a szerelőd ezt meg is teszi.
Karburátor szinkront milyen időközönként kell csinálni?
Most 34600 km van a mociban és a szerelő szerint lehet,hogy ráférne egy szinkron,meg valami bekeverést is kellene állítani,mert szerinte sokat kell járatni szivatón. (ha jól emlékszem ezt mondta.sajnos nem igazán értek hozzá).
Most tankoltam bele MOL EVO NEO benzint. (ez 100-as oktán számú).Ettől ugye nem lehet baja!? Kell valamit állítani a motoron,ha nem 95-ös van benne?
Meg tudjátok nekem erősíteni, hogy a Bandit 250-ba(Japán belpiacos GJ74A) 41x53x8,5/9 -es teleszkóp szimmering megy?
Illetve hogy 20mm átmérőjű a szelephézagoló lapka?
Köszönöm!
Tegyuk hozza hogy egy kenyszer helyzetben az autonal csak ratalosok a pedalra es kesz, kattog az abs vagy ha nem akkor sem kell feljek hogy kicsuszik a motor eleje es az oldalan kell tovabb lassitsak
ár..pff fene tudja 7.500.-HUF?
FERODO fékbetétről van valakinek tapasztalata ill. véleménye?
Az 1.2 Bandit gyújtásvezérlője nem tudja kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.
Most 34600 km van a mociban és a szerelő szerint lehet,hogy ráférne egy szinkron,meg valami bekeverést is kellene állítani,mert szerinte sokat kell járatni szivatón. (ha jól emlékszem ezt mondta.sajnos nem igazán értek hozzá).
Most tankoltam bele MOL EVO NEO benzint. (ez 100-as oktán számú).Ettől ugye nem lehet baja!? Kell valamit állítani a motoron,ha nem 95-ös van benne?
Mit kérsz érte?
Meg tudjátok nekem erősíteni, hogy a Bandit 250-ba(Japán belpiacos GJ74A) 41x53x8,5/9 -es teleszkóp szimmering megy?
Illetve hogy 20mm átmérőjű a szelephézagoló lapka?
Köszönöm!
Beletelik egy kis időbe, nekem is hetek alatt jött meg, de elég masszív, minőségi cucc, megéri!
Ha jól emlékszem 40k
Hol lehet megrendelni?
Milyen gomba van nála?
Ezt a cikket érdemes elolvasni.
Motortechnika
Ápropó mindha lett volna neked RK GXW 525 láncod eladó.
Jól tévedek?