Nyilván működik nélküle, talán hideg indításkor több ideig kéri a szivatót ha ki van iktatva.
Én egyébként még megnézném a karbifűtéseket, hogy nem-e zárlatos valamelyik. Vagy amikor le volt húzódva a vezeték nem ért véletlenül testhez?
A csatolt képeken látható - givi oldaldoboz tartóhoz való, a gyári ábrán "7" számmal jelölt - kis b.szb@sz alkatrészt keresek , 1-2 darabot. Ha valakinek van elfekvőben, kérem értesítsen, árban megegyezünk!
Aham... köszi!
És ez kell ez rá? Gond lehet, ha nincsen rajta?
Az tönkre tehette, hogy indításkor nem volt rádugva a 2 karbira a fűtés szál? Nem figyeltem, hogy mikor csúszhatott le róluk...
Mi lehet az imént küldött alkatrész?
Forrás: GSF650S tank alól...
Hiba: motor leállít, utána indításkor kicsapta az önindító biztit (15A), utána meg a főbiztit (30A) - ekkor már az önindítóban volt 30A-s.
Önindító hibátlan, mióta ezt levettem moci indul.
Mi lehet ez? Kell ez?
E nélkül müködik, indul, megáll, fékez...
Szeretném a segítségeteket kérni.Van egy 2004-es Bandit 600N motorom ,keresnék hozzá komplett kilométer órát ,remélem tudna valaki segíteni?
Előre is Köszönöm mindenkinek!
Oldal doboz belső táskák 12.000/pár (19 boltban)
Hátsó doboz belső táska 8.000 (16 boltban)
Hátsó ülés takaró 25.000 (52 boltban)
Mindegyik Suzukinál lett vásárolva.
http://www.showbike.hu/
Mindenesetre köszönöm a tippet, meg fogom keresni!
Én egyébként még megnézném a karbifűtéseket, hogy nem-e zárlatos valamelyik. Vagy amikor le volt húzódva a vezeték nem ért véletlenül testhez?
A csatolt képeken látható - givi oldaldoboz tartóhoz való, a gyári ábrán "7" számmal jelölt - kis b.szb@sz alkatrészt keresek , 1-2 darabot. Ha valakinek van elfekvőben, kérem értesítsen, árban megegyezünk!
Előre is köszönöm!
És ez kell ez rá? Gond lehet, ha nincsen rajta?
Az tönkre tehette, hogy indításkor nem volt rádugva a 2 karbira a fűtés szál? Nem figyeltem, hogy mikor csúszhatott le róluk...
Mi lehet az imént küldött alkatrész?
Forrás: GSF650S tank alól...
Hiba: motor leállít, utána indításkor kicsapta az önindító biztit (15A), utána meg a főbiztit (30A) - ekkor már az önindítóban volt 30A-s.
Önindító hibátlan, mióta ezt levettem moci indul.
Mi lehet ez? Kell ez?
E nélkül müködik, indul, megáll, fékez...
Köszi a tippeket előre is...
A gyári üléssel érdekelt volna, de a mostanira tuti nem megy föl.
Szeretném a segítségeteket kérni.Van egy 2004-es Bandit 600N motorom ,keresnék hozzá komplett kilométer órát ,remélem tudna valaki segíteni?
Előre is Köszönöm mindenkinek!
0620 554-2825
Hátsó doboz belső táska 8.000 (16 boltban)
Hátsó ülés takaró 25.000 (52 boltban)
Mindegyik Suzukinál lett vásárolva.
Ha érdekel, megadom az elérhetőségét.