11 év után adtam el imádott Hayabusám!
idén tavaszall vettem egy Aprilia RSV 1000 Factori 2005, de nem vált be nekem, most
Bandit 1200S 2003 at kerülgetek nagyon tetszik! vásárlás előtt mire figyeljek?
hol lehet kapni finomságokat hozzá optikailag? eBay nem nagyon találtam semmit! Szép estét
Értem. 126e-nél járok a gyáriakkal,van már némi válla,de még nincs elvékonyodva,ha ezt a mértéket veszem alapul akkor kb 200e-ig bírni fogják,reményeim szerint.
A bal elsőt 40-ezert ment a szegecsek miatt. A jobb első 80 ezer után adta meg magát azonban azzal 110-ezerig elvoltam míg meg nem untam hogy úgy csörögöt mintha valami rossz bicikli. Aztán beszereztem ezt a Kínait ebben most van 30-ezer.
Rónással sem volt semmi baj csak az kevésbé "harapott" ugy,mint én szerettem volna,igy lett az AP
Rónás lehet jobb kissebb sulyú motorokhoz,de ehhez szvsz nem a legjobb,viszont a 3pár garnitúra, ha viszed a régi vasakat ,valami 5500 pénz volt legutóljára
Ha az mind a te mocid volt akkor " írigyellek" ami a fotóidközött van!
Kis segítség kellene!
11 év után adtam el imádott Hayabusám!
idén tavaszall vettem egy Aprilia RSV 1000 Factori 2005, de nem vált be nekem, most
Bandit 1200S 2003 at kerülgetek nagyon tetszik! vásárlás előtt mire figyeljek?
hol lehet kapni finomságokat hozzá optikailag? eBay nem nagyon találtam semmit! Szép estét
mennyire megbízható ? tartós használatra alkalmas ?
Rónás lehet jobb kissebb sulyú motorokhoz,de ehhez szvsz nem a legjobb,viszont a 3pár garnitúra, ha viszed a régi vasakat ,valami 5500 pénz volt legutóljára