hét végén probáltam ..néztem egy 528 ast 1.4 volt az ára vajbőr stb .... de volt minden .. pikszel hiba , sárgán villogo kisolajos kana , recsegő kettes ... nehéz dió ez kérem szépen . sajnos nehéz ki fogni ............... s 60 nagyon szép 2.5 t hibátlan 2009 es volna de nincs anyi pénzem 2.7 szoval bujom a használtautot és a mobile de volt egy nagyon szép e46 bmw 2800 motoral m -pakert , nagy navi stb 230 000 km rel 1.8 ért már a frisitett 2004 -es de az kicsi nekem hátulra be sem fér a fiam !
nagyon igaz ............. kell a nyomaték kulcs de egy gyakorlot szerelö simán minden nyomaték kulcs nélkül jól huzza le a csavarokat .. kelö nyomatékal és rutinal ............
talán a furfangos hengerfelyekhez nem el hanyagolható ez a cél szerszám Pl egy vanos vezérléses bmw sor hatos hengerfelynél kell
"én se hinném ha valaki mondaná"
Egyszer mindent elhiszek!
Más... A piros -fekete gixer ruhák tartalmazták a tankot is a motorhoz. Persze kulcs nem volt a tanksapkához, és zárva volt. Szombaton pár óra után kinyitottam. Otthon olyan 1000-1200 -ért másolnak a vároba egy kulcsot a suzukihoz. Abból kb gondolom a fele az anyagköltség. Mondom, veszek itt egyet németbe a nyersen, aztán majd hozzáreszelem a lamellákhoz. Nem volt kulcsmásolónak, rendelni kellett volna. 19.9+6,9 € (kulcs +posta) lett volna. Èn nagyvonalu 3€ szántam a nyers kulcsra! Azt hiszem az otthoniakat fogom gazdagítani, mert tegnap nem volt 26€ az ebay-en a tanksapka +kulcs együtt postával.
De en kerem szepet vennek ha kifuttya a kavicsos fesszab utan.
Ha valakit esetleg érdekel..........Eladó Bandit
talán a furfangos hengerfelyekhez nem el hanyagolható ez a cél szerszám Pl egy vanos vezérléses bmw sor hatos hengerfelynél kell
Megfertozott a banditos sarvedolaz.
Ebay.en cseszhetem oleget vagy juszufot.
Hol láttad?
Amúgy most mit veszel, mert kavicsod már van dögivel, szalmát?
Egyszer mindent elhiszek!
Más... A piros -fekete gixer ruhák tartalmazták a tankot is a motorhoz. Persze kulcs nem volt a tanksapkához, és zárva volt. Szombaton pár óra után kinyitottam. Otthon olyan 1000-1200 -ért másolnak a vároba egy kulcsot a suzukihoz. Abból kb gondolom a fele az anyagköltség. Mondom, veszek itt egyet németbe a nyersen, aztán majd hozzáreszelem a lamellákhoz. Nem volt kulcsmásolónak, rendelni kellett volna. 19.9+6,9 € (kulcs +posta) lett volna. Èn nagyvonalu 3€ szántam a nyers kulcsra! Azt hiszem az otthoniakat fogom gazdagítani, mert tegnap nem volt 26€ az ebay-en a tanksapka +kulcs együtt postával.