Meg a markolatfutes,zseles ules,szivargyujto,doboztarto,gps tarto,karacsonyfatalp,meg a tobbi csingilingi.
Ha minden alap lenne maradna a karhinar de akkor harakirit csinalnek.
Es nem lenne biznisz az aftermarket ipar.
Amit felsoroltál azok a 92 -es színek "tigris mintával"...
Amúgy szerintem most elég szép lehetőségek vannak beújítani egy ilyen gixer, mert sokan ráuntak, ugyanakkor kezdi a piac feltámasztani a kultuszt (ami valszeg soha nem volt halott).
Rokon srácnak volt 750, ha akkor ilyenem lehetett volna korában.
Az lett a sztori vége, hogy erősen 200 felett elkapott az első kerék mögött egy wartyogót, amit azonmód ketté is szelt.
És túlélte.
Szóval ezekből van a kék-fehér mint Tasié,piros-fekete amilyen szettet most vettél,a szürke-fekete lila csíkos amilyen most a tiéd.
A 90-es években viszont járt felénk egy szürke-fekete csíkos,máig kísért az a hang,meg a 180-as hátsó gumi. Ha akkor nekem ilyen lehetett volna a seggem alatt................
Most otthon pihen...lehet mielőtt visszajövök vele kerülök arra egyet felétek...ha jó leszel kihúzhatsz egy tételt a listádról...
Héten újítottam be egy másik ruhát, olcsóbb, mint sorba állítani a 3 féle színváltozatot...
A gyári kormánytelot is felújítottam, így nekem is van egy dárda, csak az idomok körbeveszik.
Igen,már megtaláltam a feljegyzett munkafolyamatokat...hát az jó régen volt.
Szóval lecserélted a Nagy Bandit...Hondára,XX-re.
Gratulálok,abszolut jó döntés.
Basi sárvédő