Az un. "okos" szintén nem törekszik a legolcsóbb lenni....csak van annyi tőkéje, hogy addig amíg a versenytársát tönkre nem teszi képes sokkal olcsóbban adni a kurrens terméket....mikor egyedül marad már adhatja jóval drágábban is....ez a verseny.....csak ugye nem marad haver....ez egy hobbisemleges szektorban tök mindegy, de ha elmaradnak a haverok akkor már nem is vonzó a hobbi...
Huhh jóban vagyok a többiekkel.
Jópárral benne vagyok egy halott beszerzési társulásban is.
Bár jó régen rájöttem hogy ahol 2-nél többen vannak ott minimum 3-4 ellentétes cél van.
De a legegyszerűbb érv hogy nem kell törekedni a legolcsóbbra.
Azon egész egyszerűen nincs akkora profit hogy megérje csinálni.
Összeadod a befektett pénzt,munkát,időd és számot vetsz hogy nem jön ki pozitívan a dolog.Ha emelsz akkor lesz profit.
Néhányan azért még értékelik a pontosságot,minőséget,egyébb szolgáltatásokat.
De kevesen.
És ugye itt van a jó öreg ÁFA kérdése.
Lehetsz a legjobb ha a versenytárs simán megfolyt az ÁFA-val.
Bár mintha azt pletykálnák hogy egyel kevesebben vannak a környékemen.
Tévedés ne essék nem motoralkatrész.
Mert nem haverkodsz a többi kereskedővel agy nincs skrupulus sem ha alá kell tenni....ezért nem jó ha az ember hobbija egyben a megélhetésévé válik mert elvész a hobbi varázsa......és akkor minek él?
Onnantól az addigi legjobb haverok is eltűnnének....haver csak addig van míg ingyen vagy gombokért adsz valamit....valós árért inkább máshová mennek....
Csatlakozom a sajnalkozok taborahoz. Sokat szamitott, hogy a velemenyeddel, tanacsaiddal is segitettel a valasztasban, egyszer sem bantam meg, amikor rad hallgattam valamilyen alkatresszel kapcsolatban. Raadasul sima PilotPowert mashol nem is talaltam, plane nem ennyiert. Nyar elejen megint vevo lettem volna egy parra es a fekbeteteim is kopoban vannak... ezzel egyutt megertem, hogy az idodet nem postazassal akarod tolteni. (Azert orulnek egy jo tippnek a Pilot Power beszerzesere )koszi az eddigieket!
Csapd fel az internettet:-) akar csak valamelyik bannert a fooldalon, nagy vas agy a motoralkatresz.eu vagy a zsu.hu peldaul. Neha korbenezek, es amulok, annyiert adjak a cuccot, amennyiert en kapom. Melle ingyen szallitas 20k felett,alatta meg egy ezres.
Tegnap meggyozo zaroakkordkent rekord 3/4 orat alltam a postan, 2 en voltak elottem
Gyula amiröl beszéltünk .......... az adó , az idegeség .. az idő .... és hogy nem a családal vagy .. hanem valaki szaros alkatrészét alkudod le épen .....kis ici pici haszonért .......... 2 nap mulva meg jönn egy okos ..Ö sokal olcsoban tudta volna .................
meg értelek ............ha meg rendes hasznot akkarsz ..akor meg te....
átbaszod ..duma jönn !
Nem is árulok motoralkatrészt.