Èn csak azt írtam, amit a képen látok méretet.
Motion olcsó, de nekem a futásteljesítmény nagyon alacsony lett, és pont a Francia alpokban kellett cserélnem a hátsót. Az 50%.os gumi egy nap alpokban való kanyargáskor, 300km alatt cserésre kopott. Talán a 4000 km-t ha futott a hátsó. Ezért szerintem km-re vetitve nagyon drága gumi. De hát ugye az 1400-es kétsezeméllyel nem 600 -as kategóra nyomatékával jobban meggyötri a gumiabroncsokat.
Ez csk saját tapasztalat. Nem tudom a gixeren hogy teljesítene.
túl olcsó kamerára kár pénzt pocsékolni csak a szívás van vele és sose lesz olyan amiennek elképzelted a videjó kb a duplája körül már vannak nem rossz kamerák
tegnap fizete ki egy haver a kipu büntetését ujra vizsgázás 5800 ft a mérés 3400ft a büntetés 30000 ft és nem is volt igazán hangos 118 decibel ...........Györi zsozso haverom a gumi miatt kelet a rendszámot le venni a verdárol ... ujra vizsga és ö is emlékeim szerint 30 000 büntit fizetett
Te tudod. Kevés olyan onboard vagy nyaralás videó van amit végignézek. És gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Amit megnézek annál vagy a tartalomnak, vagy a kamerakezelésnek, vágásnak kell jónak lennie, legjobb, ha mindkettő. Itt egyikre sem mondanám, hogy megvolt, de legalább nem volt hosszú.
Motion olcsó, de nekem a futásteljesítmény nagyon alacsony lett, és pont a Francia alpokban kellett cserélnem a hátsót. Az 50%.os gumi egy nap alpokban való kanyargáskor, 300km alatt cserésre kopott. Talán a 4000 km-t ha futott a hátsó. Ezért szerintem km-re vetitve nagyon drága gumi. De hát ugye az 1400-es kétsezeméllyel nem 600 -as kategóra nyomatékával jobban meggyötri a gumiabroncsokat.
Ez csk saját tapasztalat. Nem tudom a gixeren hogy teljesítene.
Már hallottam én is ilyen történeteket de hogy igaz volt e?
eből vetem ingyen posta
http://www.motortire.hu/contin...
szerinted ez legoláb nem bent ragadt 3-4 éves uj gumi a 3 db volt 84 ropi
hát ez van bátya !
Nekem bevált a kínai gps.
Ha ez motion akkor a 3 pont elmegy annyit mint egy màsik jobb.
igaz már meg vettem belöle Ákciosan 3db hátsót 190/50 est 2014 ek
Keresgélek mikuni vm24 karburátorhoz úszóház tömítést esetleg tudnál segíteni?