Nekem ledes a hátsó kombinált izzóm és az első két 5W-os helyzetjelző. Van pluszban rajta a hűtőn két ledes városi fény és a fűthető alsó ruházatomat simán bírja, 30-30 W a nadrág és a felső.
Valaki hozzáértő megmondaná nekem, hogy ha az gyári fogyasztók (izzók) mellé ráteszek a motorra még plusz 40W "értékű" izzót, lesz e valami gondom az elektromos rendszerével.
Gondolok itt melegedésre, túlterheltségre, generátor túlterhelésére stb...
Szedd le a fedelet, lehet hogy neked is van ragasztva belülről rá egy szivacs. Lánc olajozó esetén az a szivacs is kap apró olajcseppeket és amikor telítődik, elkezd kicsepegni belőle a lánc olaj. Rászorítasz egy száraz rongyot, megnyomkodod és kiitatod belőle a lánc olajat. Amúgy fogalmam sincs, gyárilag ezt miért ragasztják bele belülről, filózom rajta hogy kiszedem a francba belőle.
Ugye két raptor van, az igazi, meg a még igazibb, és nem beszélnek egymással, mivel rokonok.
Namost az egyik tud műbizonylatot adni. De nem tudom melyik...
Nem zsír új, de úgy néz ki. Egy éves, 3000km van benne, még egy év gari. Nagyon ára allatt sikerült megszerezni.
Összehasonlítva az elôzôvel, ennek:
- ugyanolyan beállításokkal keményebb a futómûve
- kényelmesebb az ülése
- érzésre jobb a féke (még úgy is, hogy a másikban AP Racing betétek vannak)
A kipufogó egyébként egy Akrapovicnak álcázott Raptor. Szép hangja van a DB-killerrel is. Nincs benne semmilyen jelzés, vagy mûbizonylat. Ezt lehet valahogy utólag "legalizálni"?
az igeny fennall, mert ujat dragallja.
Valaki hozzáértő megmondaná nekem, hogy ha az gyári fogyasztók (izzók) mellé ráteszek a motorra még plusz 40W "értékű" izzót, lesz e valami gondom az elektromos rendszerével.
Gondolok itt melegedésre, túlterheltségre, generátor túlterhelésére stb...
Előre is köszi a válaszokat!
Namost az egyik tud műbizonylatot adni. De nem tudom melyik...
Összehasonlítva az elôzôvel, ennek:
- ugyanolyan beállításokkal keményebb a futómûve
- kényelmesebb az ülése
- érzésre jobb a féke (még úgy is, hogy a másikban AP Racing betétek vannak)
A kipufogó egyébként egy Akrapovicnak álcázott Raptor. Szép hangja van a DB-killerrel is. Nincs benne semmilyen jelzés, vagy mûbizonylat. Ezt lehet valahogy utólag "legalizálni"?
Semmi extra. Új tömítés, régi maradványait lepucolni, és kész
Ez zsír új?