Sziasztok!
Nincs valakinek 2003-as 1200-es Banditra véletlen egy generátora?
Az enyémet valaki úgy megszakértette, hogy vagy 4mm-t lötyög tengelyirányba....szörnyű kolomolással van.
Hátul sztem 8e-t biztos kibír,elöl 12-15 e km között,nagyban függ attól,hogy hol használom.A 690sm-en 12-13e km-t bírt hátul,nálad 10-11e km-re tippelném.
PilotPower előre,Pr2 hátra,km/ár/tapadás együtthatóban talán a legjobb.
PR3-at Horneten próbáltam,tapadással nincs gond se elöl,se hátul,de kevesebbet fut el a PR2-nél.
Ami igazán bejött a nagybandin az a Conti Sport attack,azzal álomszerűen kanyarodik és tapad,de uaez a Road attack2 is,ezeket hátul 6e km alatt nullára eszi.
Kösztök!
Ha az angel kemény, akkor az nem gyere be. A demonban is az tetszett, hogy gyorsan melegszik és tapad, mintha az útra lennél ragasztva
A PR3-mat is ajánlották már, lehet az lesz! Thx!
Sportgumi a Bandin hamar elfogy. Inkább túragumi. Van aki elöl sport, hátul túragumival jár. Nekem jelenleg Pirelli Angel van elöl-hátul, elégedett vagyok vele. Gumikérdés mindenkinél más és más elvárásokkal jár, ha valaki nyugodt túratempóra szeretné vagy durvább kanyarvadász, mások lesznek az igényei. Nekem bőven elég volna a kemény, csak jó sokáig tartson, nem megyek vele mint a vaddisznó. Ráadásul még az sem mindegy, hol laksz, milyenek az utak. Nekem itt a Mecsekben a két komponensű nem jött be, a két oldala nullára kopott úgy, hogy a közepe még 3mm volt. Ez az alföldön jó lett volna (6km egyenes, egy kanyar, 4km egyenes, másik kanyar). Egy tény, a nagybandi a hátsót eszi.
GSXR 1100-é, de kompatibilis, csak át kell tenni a fogaskereket.
8e pénz.
mail publikus