Ha valakinek gyári Magyar nyelvű felhasználói kézikönyv kell 1250 hez, az ne fogja le a kezét a licitben.
Vaterán elérhető a kis könyv. http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Lehúztad a túlfolyó, meg a szellözö slagját...ami bent középen van az befecskendezö rendszerhez menö 3 báros benzincsö. A csatlakozásnál van egy clip amit ki kell biztosítani, utána tudod lehúzni a csövet a csonkról. Egy kis benzin fog kijönni, egy konzerves dobozt érdemes odakészíteni. Meg le kell kötnöd a elektromos csatlakozásokat is, melyek a szintjelzö, és a pumpához mennek... Ez elsö pár perc talán segít...
Sziasztok!
650S-en (2007) szeretnék légszűrőt cserélni csak nem tudom mire kellene figyelnem! Az megvan hogy leszedem a tank végén a 2 csavart majd jobb oldalon hátul 2 db gumicsövet simán lehúzok. De valami még fogja középen... Azt a csövet nem szedtem le az a benzintankba mehet? Esetleg erről magyar nyelvű vidó nem létezik youtube-on?
Köszi mindenkinek.Miért hittem azt,hogy 23 literes?!
Nullára fogyott.Belenéztem a tankba teljesen üres volt.(Káposztásmegyertől a Megyei Váci sarkáig úgy jutottam el,hogy kb 3-4x leállt már.Pröszkölt,2-3 hengerezett.Balra döntöttem,hogy a maradék benzint a benzincsaphoz csalogassam,de így is csak méterekben volt mérhető a haladásom.
Ezúton is köszönöm Rawrat barinak,hogy megmentett
imi onra tegyed ha kifogy még tudod tekerni res-tre ot van benne min 50 km re anyag ugy csinálod hogy ki fogy meg ál avas elöte dadog ugy is rá tekered prire 1 perc várakozás indit ... és vissza tekered res-re ha be indult a kuton pedig ujra on álásba így mindig marad kb 4 litered ha ki fogy on -on amugy 17,5 - 19 liter tipus fügő
Üdv Urak!
Világosítsatok már fel légyszi,hogy hány literes a Bandit üzemanyagtankja.Ugyanis ma az állandó rohanás és a figyelmetlenségem miatt kifogyott!Egy csepp nedű sem maradt benne pedig kb 2 kilométerre voltam a kúttól.Raktam 5 litert kannába,plusz 13,3-at tudtam tankolni oldalt sztenderen.
Tasi!
Az egyenlőre nem tudom mikor tudok menni hozzád.Nincs egy szabad napom se,sajnos hétvégén se.Pedig kéne a szinkron a jelek szerint a fogyasztás is nőtt.
Üdv!Imi!
az ilyen fordulatszám tartományal forgó motornak ha karbis ...... cv váltás után ez motor fügö de olyan 4000- 5000 közöt ha inyekcios a 2 pilangó nyitása körül ez megint csak 4000- 5000 közé telető............. itt már ki alakul a nyomaték görbe afogyasztás relative jó az égés jónak mindható
a következö fordulatszám a nyomaték maximun + - 1000 fordulat itt a fogyasztás már relative sok de az égés a legtökéletesebb
Szia !
Lenne egy olyan kérdésem az alábbi soraidból kiindulva, hogy ha veszünk egy motort, amin a fordulatszám-tartomány 0-11.000 ford / min., akkor mi az ideális tartomány,ami között kell "dolgoztatni" a motort?
Vaterán elérhető a kis könyv.
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Ez elsö pár perc talán segít...
A csepeli fekete katana hova kerülhetett?
650S-en (2007) szeretnék légszűrőt cserélni csak nem tudom mire kellene figyelnem! Az megvan hogy leszedem a tank végén a 2 csavart majd jobb oldalon hátul 2 db gumicsövet simán lehúzok. De valami még fogja középen... Azt a csövet nem szedtem le az a benzintankba mehet? Esetleg erről magyar nyelvű vidó nem létezik youtube-on?
Kinek van ideje tankolni?
Nullára fogyott.Belenéztem a tankba teljesen üres volt.(Káposztásmegyertől a Megyei Váci sarkáig úgy jutottam el,hogy kb 3-4x leállt már.Pröszkölt,2-3 hengerezett.Balra döntöttem,hogy a maradék benzint a benzincsaphoz csalogassam,de így is csak méterekben volt mérhető a haladásom.
Ezúton is köszönöm Rawrat barinak,hogy megmentett
Világosítsatok már fel légyszi,hogy hány literes a Bandit üzemanyagtankja.Ugyanis ma az állandó rohanás és a figyelmetlenségem miatt kifogyott!Egy csepp nedű sem maradt benne pedig kb 2 kilométerre voltam a kúttól.Raktam 5 litert kannába,plusz 13,3-at tudtam tankolni oldalt sztenderen.
Tasi!
Az egyenlőre nem tudom mikor tudok menni hozzád.Nincs egy szabad napom se,sajnos hétvégén se.Pedig kéne a szinkron a jelek szerint a fogyasztás is nőtt.
Üdv!Imi!
Mer az egyik az enyém! Bizonyítani tudom!
a következö fordulatszám a nyomaték maximun + - 1000 fordulat itt a fogyasztás már relative sok de az égés a legtökéletesebb
Lenne egy olyan kérdésem az alábbi soraidból kiindulva, hogy ha veszünk egy motort, amin a fordulatszám-tartomány 0-11.000 ford / min., akkor mi az ideális tartomány,ami között kell "dolgoztatni" a motort?