igazából azt akartam ,hogy göz mozdony legyen és toljon aluról de nem sikerült .......... érdekes modon 6 000 nél viszont valami gyönyörüt tol .......... beméretem ... fincsi ......... nem olyan erős de most ez sikerült
Épp azért mert nem lesz menet szél,a fejed nyáron bele is fog rohadni a sisakba! Egyszer mentem egy Pan European-al felnyomott szélvédővel,na hamar le is engedtem /motoros/,mert a pár perc múlva szakadt a víz a sisakban a fejemről!
Amúgy meg az én véleményem az,hoghy rettent csúnya ez a plexi! Nem illik ehhez a motorhoz.
Köszönöm ........... végre valaki akit nem etet meg a sok hokusz -pokus márka ............ a 64 cm rel rövidebb a fék táv.....stb ...... dumájával
majd 200 000 km van a tárcsába GYÁRI ...., nem űt a gyári 6 .2 mm most 5. 6 mm ........ egy fék betét garnitura ára 4500 ft és kb 10 000 - 14 000 km bír
Még el sem adtam a Bandikát! És mivel szaré-húgyé nem is adom,így egyenlőre még marad!
https://www.facebook.com/photo...
Vagy lemaradtam valamiről?
Amúgy meg az én véleményem az,hoghy rettent csúnya ez a plexi! Nem illik ehhez a motorhoz.
majd 200 000 km van a tárcsába GYÁRI ...., nem űt a gyári 6 .2 mm most 5. 6 mm ........ egy fék betét garnitura ára 4500 ft és kb 10 000 - 14 000 km bír
ÉS köszönöm mindenhol meg tudok állni