Van egy eladó TOMMOT zselés ülésem 2005 előtti 600-as és 1200-as Bandithoz.
Részletek: http://aprod.hu/hirdetes/tommo...
Nagyon szép állapotban van, 3000km-nél többet nem mentem vele. A motort eladtam, cimbora aki rá volt gerjedve közben meggondolta magát, így a nyakamon maradt az ülés.
Azt hogy él a motor... az meg a fordulatszám tartomány második felében szokott lenni. Ezért se értem azt, hogy aki nem akar gyorsan menni, minek vesz egy olyan rendkívüli szélvédelemmel ellátott motort ami szinte alapjáraton pötyög (túl)józan tempónál.
Tiltásig, vagy a pirosig elforgatni a motort nem szeretem... abban nem lelem kedvem (mondjuk lehet hogy azért van mert eddig csak olyan motorom volt amiben a szükséges minimum volt a szelepszám), de azt nagyon is kívánom, hogy a teljes fordulatszám kétharmadáig-háromnegyedéig rendszeresen elugorjon a fordulat az első 3-4 fokozatban legalább. Ha nem így tennék, marhára kihasználatlannak érezném a gépet..
Nem hiszem hogy egy FJR-t lehet így használni közúton... hacsak nem láncos rendszámmal
Mire Te a nemlétező júdeai felmenőimet emlegetted
helyileg merre van?
Van egy eladó TOMMOT zselés ülésem 2005 előtti 600-as és 1200-as Bandithoz.
Részletek: http://aprod.hu/hirdetes/tommo...
Nagyon szép állapotban van, 3000km-nél többet nem mentem vele. A motort eladtam, cimbora aki rá volt gerjedve közben meggondolta magát, így a nyakamon maradt az ülés.
üdv az őrült nők ketrecében
A vevő társaimnak hasonló eladókat kívánok! Szuper volt minden! HA olvasod ezúton is köszönjük!
Az fjr is 3500-3700 körül forog 100-nál, így a meg-megforgatom az rendszeresen 150-170-et eredményez.
Tipikus BMW-s reakció
Tiltásig, vagy a pirosig elforgatni a motort nem szeretem... abban nem lelem kedvem (mondjuk lehet hogy azért van mert eddig csak olyan motorom volt amiben a szükséges minimum volt a szelepszám), de azt nagyon is kívánom, hogy a teljes fordulatszám kétharmadáig-háromnegyedéig rendszeresen elugorjon a fordulat az első 3-4 fokozatban legalább. Ha nem így tennék, marhára kihasználatlannak érezném a gépet..
Nem hiszem hogy egy FJR-t lehet így használni közúton... hacsak nem láncos rendszámmal
Mekkora király lehet azért megállni, mert lezsibbadt a kezed
100-nál húzok egy koppgázt 3600-ról 5-ben, és megbicsaklik a fejem.