Sztem jobban jársz ha elmész előtte a vizsgabázisra és kérsz egy ideiglenes útvonalengedélyt. Ingyen pénzért van csak annyi hogy vinni kell a forgalmit meg a papírokat. Sztem nem érdemes reckérozni de ahogy gondolod! Majd írj mibe kötözködtek!Sztem a te motoroddal nem lesz semmi..:D
Na, holnap viszem műszakira az egységet az MKH-hoz. Világítás jó, fékek jók, dob E betűs ,a bibi , hogy már 7főn leárt a műszaki :S Remélem nem lesz reggel rendőr az úton, mert itt most annyi van, mint csillag az égen. Egyébként nem kell vinnem a dobról vmiféle tanúsítványt? Mit néznek meg a felsoroltakon kívül?Mit nézzek meg? szerszámkészlet kell bele? Hasidom, sárhányó leszedve.
Eljutottam odáig, hogy ismét Bandit tulaj lehetek.
Keresek N-es 1200-est 800 környékén...ha van valami tuti, ne tartsátok vissza...
Ja...lehetőleg szürke.
Ebből a tanulság, a motor nem ruhafogas, tehát a rongyokat és kellékeket nem azon kell tárolni! :) Én mindig is háklis voltam arra, sőt az autónál is, hogy a mekis poharat, bevásárló szatyrot ne a kocsira tegye az ember fia-lánya!
Csak azért írom hátha valaki is így jár!
1 hónapja vettem a banditot.Bár mikor ha egyedül mentem vele motorozni,hibátlanul indult.De ha a feleségem is velem jött,és leálltunk valahol,rendszerint nem indult.Úgy az esetek 90%-ban.
Ha megtoltam volt hogy 10-m múlva elindult,de volt hogy 100-m is toltam.Gondoltam is hogy az asszony valami UFO és görbíti a teret!
Olyan is volt hogy csak odébb toltam tőle 20-m re és simán indult önindítóval.Azután tegnap rájöttem a hibára.Amikor megálltunk Ö mindig a jobb tükörre akasztotta sisakot,ami egy picit megnyomta a vészleállító kapcsolót.De az nem kapcsolódott át csak épp nem érintkezett.Amikor megtoltam a rázkódástól ismét érintkezett,és indult a szekér.Persze lehet hogy a kapcsoló már nem százas.
De azért azt még nem zártam ki,hogy az asszony UFO.
Egy hét után mentem egy kört. Nem kicsit volt jó. Újra és újra beleszeretek a motoromba. Ez így ér? Bakker, nőből is ilyen kéne, de abból ritkán fordul elő...
Eljutottam odáig, hogy ismét Bandit tulaj lehetek.
Keresek N-es 1200-est 800 környékén...ha van valami tuti, ne tartsátok vissza...
Ja...lehetőleg szürke.
Thx!
1 hónapja vettem a banditot.Bár mikor ha egyedül mentem vele motorozni,hibátlanul indult.De ha a feleségem is velem jött,és leálltunk valahol,rendszerint nem indult.Úgy az esetek 90%-ban.
Ha megtoltam volt hogy 10-m múlva elindult,de volt hogy 100-m is toltam.Gondoltam is hogy az asszony valami UFO és görbíti a teret!
Olyan is volt hogy csak odébb toltam tőle 20-m re és simán indult önindítóval.Azután tegnap rájöttem a hibára.Amikor megálltunk Ö mindig a jobb tükörre akasztotta sisakot,ami egy picit megnyomta a vészleállító kapcsolót.De az nem kapcsolódott át csak épp nem érintkezett.Amikor megtoltam a rázkódástól ismét érintkezett,és indult a szekér.Persze lehet hogy a kapcsoló már nem százas.
De azért azt még nem zártam ki,hogy az asszony UFO.
Az alábbi motorokra jó:
KAWASAKI ER-6F (EX650A) [VORNE RECHTS]
KAWASAKI ER-6F (EX650C) [VORNE RECHTS]
KAWASAKI ER-6N (ER650A) [VORNE RECHTS]
KAWASAKI ER-6N (ER650C) [VORNE RECHTS]
KAWASAKI VERSYS (LE650A) [VORNE RECHTS]
KAWASAKI W 650 (EJ650A1) [VORNE]
KAWASAKI ZR-7 (ZR750-F1) [VORNE RECHTS]
KAWASAKI Z 750 (ZR750-J) [VORNE RECHTS]
KAWASAKI KLV 1000 (KLV1000) [VORNE RECHTS]
KAWASAKI GPZ 1100 ABS (ZX1100F) [VORNE LINKS]
KAWASAKI VN 15 CL.TOURER (VNT50G) [VORNE RECHTS]