Mi se igy terveztuk...kb. 1400 km-t nyomtunk le 4 nap alatt, és szinte végig esett...meg kicsit ott fent havazott :) , jobban orultunk volna száraz utnak és napsutésnek...de hát ez is egy tapasztalat :)
Köszönöm a segítséget, Bandit tulaj lettem...
Legurultam cca 400km-t, ebből az első 120-at szakadó esőben.
A RiDe 34 nagyon korrekt, meg amúgy is "a Zöldi embere" voltam!
A lidlisnek nincs külön térképtartója.Csak a fedélben.És más motor más tank más ember.
Kipróbálok más tanktáskát is ez meg hétvégén megy a német ebay.re.
Ilyen lidlst hasznaltam,semmi gondom vele,az aljara varrattam pamutot. Igazabol mar csak az also terkeptartojat hasznalom,aktív modban beleert a konyokom a tanktaskaba,meg alacsonyra cippzarozva is.
Na ja.
Van egy lidl-s cuccom.
Amellett hogy dülöngél mint a részeg tengerész a tankon még le is kapja a 10 rugós két matricát a 25e-res fényezésről a tankon.
És fóliázni nem tudom mert a georgedesign viszonylag olcsó matricák olyan vastagok hogy a karcálló fólia nem fedi le.
Hátizsákozni meg nem akarok.
Van a kappának 20 rugóért egy tanklock tatyója meg a givinek hasonló árért.
Még megnézem de a moteché profibbnak tűnik.
Vadászom is használtban ezekre bőszen.
Viszont valamiért a levetett darabok is 60-70-80 euróért úgy tünnek el az ebay-ről a gazdag németeknél is mint a huzat.
Csak pislogok.
Nem értem mért ha van 40-ért mágneses.
25e.
Még a hordtáska és a cimke is megvan hozzá.
Tényleg vattaúj.Csak nekem nagyon hátul van a tankgyűrű ezért nem érem el a kormányt.
Kár mert a 14 literes verzió.
A 7 literest kajtatom hátha elférek tőle.
Csak az meg kicsi.
hja, szépeket lehet csinálni a tükrössel, el kellene mennem vmi fotós tanfolyamra...végülis 2 obim már van...az igazán jó ez 10-24mm lenne, tájképekre....mindegy idén eddig 0 km mentem gyakorlatilag...marad zsé, de nem lesz mit fotózni...
Én boltoltam egy 18-55 nikkort, meg elcseréltem telószimmeringre egy fotóstáskát, befejeztem a költést(kb 1 hét alatt bármikor kiszálok a cuccból 0-ban, ha olyanom van). Kb látom, mire tudnék elb*ni fél millát, kizárólag használt cuccra, de nem akarom túllőni a célt, ami megvan: A képminőség össze sem hasonlítható a bridggel, oszt csókolom. Beltérben egyenesen zongorázni lehet a különbséget.
Köszönöm a segítséget, Bandit tulaj lettem...
Legurultam cca 400km-t, ebből az első 120-at szakadó esőben.
A RiDe 34 nagyon korrekt, meg amúgy is "a Zöldi embere" voltam!
Thx!
Kipróbálok más tanktáskát is ez meg hétvégén megy a német ebay.re.
Van egy lidl-s cuccom.
Amellett hogy dülöngél mint a részeg tengerész a tankon még le is kapja a 10 rugós két matricát a 25e-res fényezésről a tankon.
És fóliázni nem tudom mert a georgedesign viszonylag olcsó matricák olyan vastagok hogy a karcálló fólia nem fedi le.
Hátizsákozni meg nem akarok.
Van a kappának 20 rugóért egy tanklock tatyója meg a givinek hasonló árért.
Még megnézem de a moteché profibbnak tűnik.
Vadászom is használtban ezekre bőszen.
Viszont valamiért a levetett darabok is 60-70-80 euróért úgy tünnek el az ebay-ről a gazdag németeknél is mint a huzat.
Csak pislogok.
Nem értem mért ha van 40-ért mágneses.
Feldobom ebayre.85-90 euróért remélem elmegy gyorsan.
Még a hordtáska és a cimke is megvan hozzá.
Tényleg vattaúj.Csak nekem nagyon hátul van a tankgyűrű ezért nem érem el a kormányt.
Kár mert a 14 literes verzió.
A 7 literest kajtatom hátha elférek tőle.
Csak az meg kicsi.
Vatta új.
kellene obi, leginkább egy 10-24mm Nikon
Mail ment...