En lecsereltem a gyari plekot a Varan egy MRA variora. Erdekes modon nem lett sokkal jobb, mert az MRA vario egy kicsit jobban van dontve, mint a gyari, igy a hatas a toldattal egyutt kb. azonos. Azon gondolkodom, hogy elmegyek egy munkavedelmi boltba es veszek egy arcvedo plexit vagy hasonlot es faragok. Ha pedig megvan a minta esetleg lehajtatom plexibol egy mesterrel (vannak cegek, ahol plexibol csinalnak kulonfele targyakat, pl. emelvenyeket, irattartokat stb. egyedi megrendelesre). Ez a terv, majd kialakul.
MRA kaphato darabjaiban is (pl. a vario kar darabja valami 8000huf), de szerintem olcsobb, ha nem a mostani plexti furkalod szet.
Igazából még mindíg nincs komoly döntés.
Gyári kis kéttenyérnyi cucc.
A problem hogy idomot kell fúrni.És mi lesz ha szarabb az állapot.
Ha elkezdi rángatni a sisakot és kibaxom mi lesz a 3 lukkal.
Próbálni meg vicces amennyire ritka a motor.
Attól függ, mi a cél.
Én azt mondom, gyógyujjál meg, aztán veressünk egy kicsit a 2/a-n egymáséval. Másrmint egymás motorjával. Aztán ott mindenki rájöhet, mit ér az idom. (a bandité semmit, de ez magánvélemény egyelőre) Robogós tapasztalásból, ha szélcsend a cél, akkor az orrnyergedig kell legalább érnie. Ne feljebb, mert esőben megmakkansz, annyira nem fogsz látni.
Srácok .... olyat kérdezek amit lehet, hogy nagyon megbánok...
nem érdekel valakit a motorom? Rohadt mód eljött az az idő amikor nem tudom fenntartani....
ha esetleg valaki akkor a barki18 @ citromail . hu-n megtalál
Megpróbálok alkotni házilag egy plexi magasítót. Van elképzelésetek, hogy kb mekkora lenne az ideális méret? Érzésem szerint legalább 10cm emelés kéne.
Karlobag 1
Karlobag 2
Írtam email-t.
MRA kaphato darabjaiban is (pl. a vario kar darabja valami 8000huf), de szerintem olcsobb, ha nem a mostani plexti furkalod szet.
Gyári kis kéttenyérnyi cucc.
A problem hogy idomot kell fúrni.És mi lesz ha szarabb az állapot.
Ha elkezdi rángatni a sisakot és kibaxom mi lesz a 3 lukkal.
Próbálni meg vicces amennyire ritka a motor.
Lesz nekem is plexi ha találok rá lét.
Az nem gond?
Vagy jár hozzá ablaktörlőlapát is?
Én azt mondom, gyógyujjál meg, aztán veressünk egy kicsit a 2/a-n egymáséval. Másrmint egymás motorjával. Aztán ott mindenki rájöhet, mit ér az idom. (a bandité semmit, de ez magánvélemény egyelőre) Robogós tapasztalásból, ha szélcsend a cél, akkor az orrnyergedig kell legalább érnie. Ne feljebb, mert esőben megmakkansz, annyira nem fogsz látni.
pl gyári tárcsák 90e számlával.
sose volt még ilyen jó
nem érdekel valakit a motorom? Rohadt mód eljött az az idő amikor nem tudom fenntartani....
ha esetleg valaki akkor a barki18 @ citromail . hu-n megtalál