Sziasztok!
3-4 napos túrát tervezünk a feleségemmel, van egy 46l-es dobozom, de két személyre kevés. Újabb két dobozra és konzolra most nem tudok beruházni (szerintem évente max két hosszú túrára felesleges is), ezért azt gondoltam, hogy veszek egy nyeregtáskát. Szerintetek jó ötlet, vagy teljesen használhatatlan a nyeregtáska? Az idomot nem szedi le a festéket? Kanyarban mennyire mozog? Konzol kell hozzá?
Előre is köszi a segítséget.
Magyar ember semmit nem vesz alku nélkül...
Legyen, de Daty is lehet hogy ezért érdeklődik a motor évjáratával kapcsolatban...
Ha igen, akkor mi legyen?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: egy 250-es banditám van és 8000res fordulatnál melegen elveszi a gyújtást és szinte leáll...ha visszaváltogatok túlpoörög,de 8000re engedem ismét lemegy a fordulat nullára. mi lehet a probléma?
Szia Conquistador!
A hétvégén felszereltem a tőled vett kormány magasítót, tök jó lett, szépen illeszkedik a helyére, arról nem is beszélve hogy mennyivel kényelmesebb lett tőle a gép. Köszi mégegyszer, Üdv
konzol az nem kell
A doboznál nincs jobb, pakolható, elég nagy, és tuti vízálló
3-4 napos túrát tervezünk a feleségemmel, van egy 46l-es dobozom, de két személyre kevés. Újabb két dobozra és konzolra most nem tudok beruházni (szerintem évente max két hosszú túrára felesleges is), ezért azt gondoltam, hogy veszek egy nyeregtáskát. Szerintetek jó ötlet, vagy teljesen használhatatlan a nyeregtáska? Az idomot nem szedi le a festéket? Kanyarban mennyire mozog? Konzol kell hozzá?
Előre is köszi a segítséget.
Nekem K4 1200-be kellene az fix :)
Legyen, de Daty is lehet hogy ezért érdeklődik a motor évjáratával kapcsolatban...
Ha igen, akkor mi legyen?
Elfelejtettem, milyen Banditod is volt?
Ez karcmentes, újszerűalig volt motorban, én mondjuk 8 ra gondoltam...
Sok balesetmentest vele! :)
A hétvégén felszereltem a tőled vett kormány magasítót, tök jó lett, szépen illeszkedik a helyére, arról nem is beszélve hogy mennyivel kényelmesebb lett tőle a gép. Köszi mégegyszer, Üdv