Elhiszem hisz igazából fingom sincs milyen anyagból készültek a kosarak, de mégis több kormánycsapágynál tapasztaltam ezt.....zsírzás után röviddel beálltak....
Ok-ok, ezt el is fogadom, de csapágyak müanyagkosara tudtommal nem teflonból van, hanem polyamid, vagy textilbakelit, és ezek régen is ásványi zsirokkal voltak gyárilag is megtöltve a porvédök, tömítések alatt tudtommal...
A teflon egy jó anyag, csak egy baj van vele, mint a viccben mikor a dadogós megtanul folyékonyan egy szép mondatot- jó-jó, csak az a baj, hogy nem mindenhova passzol...
Szokott valaki otthon gumit fel-le szerelni?
Erősen agyalok hogy rajta, mert nem akarok mindig odajárni, és annyit kifizetni. Otthoni szereléssel a félig használt gumikat is megéri visszatenni.
Arra is gondoltam, hogy kéne még 1-1 "pót"kerék és lehetne választani túrahossztól függően, hogy melyik gumi fogyjon.
Csak a kereket kellene cserélni, mint a kocsinál a téli/nyári átálláskor.
Gondolom egy plusz kerék nem annyi, mint egy lemezfelni.
Az ásványi....saját tapasztalat, de külső behatásra ....miután ásványival kezelik nemsokára elkezd szorulni és akadni.....ha szilikonzsírral akkor semmi baja.....amúgy először emelőhátfal szervizben találkoztam ezzel.....megtolják a zsírzógombon keresztül a teflonos csapot ásványi zsírral és pár hónap múlva nem lehet leereszteni annyira szorul....megdagad.....
Ez érhetö, és logikus is.
Az viszont nem, hogy a csapágyak 50-50% -ban fém, vagy müanyag kosarasak. Èszszerü okok folytán elvárható, hogy olyan jó anyagot választanak ezen funkcióra ami az mellett hogy jó siklási tulajdonságú , rugalmas, jól birja a höterhelést, terhelést, mindezen tualjdonságok mellett ellenáll a csapágy bármilyen kenéséhez (zsírok olajok) szükséges anyagok kémiai roncsolásainak.
Mint ahogy az benzinüzemü üzemanyagszivattyü is ellenáll a benzinnek...egy flexifuel autóé meg ellenáll mind a benzin , mind az alkoholtartalmú energiahordozóknak.
A különböző szerves anyagok más és más hatással vannak a műanyagokra, gumira. Van olyan műanyag (benzines autók üzemanyag szivattyúja) amelyik a bioetanolra megrepedezik és megduzzad, aztán a letöredező műanyagdarabkák eltömnek üzemanyag járatokat. Nem véletlenül vannak olajálló gumifajták, tömítéseknél nem mindegy hogy vizet, olajat tömít-e. Zsírok is szerves anyagok, azokkal ugyanez a helyzet.
A teflon egy jó anyag, csak egy baj van vele, mint a viccben mikor a dadogós megtanul folyékonyan egy szép mondatot- jó-jó, csak az a baj, hogy nem mindenhova passzol...
Tuti a szabadkőműves UFO-k keze van a dologban.
1000-1200-at fizetek egy szerelésért hátra.
Erősen agyalok hogy rajta, mert nem akarok mindig odajárni, és annyit kifizetni. Otthoni szereléssel a félig használt gumikat is megéri visszatenni.
Arra is gondoltam, hogy kéne még 1-1 "pót"kerék és lehetne választani túrahossztól függően, hogy melyik gumi fogyjon.
Csak a kereket kellene cserélni, mint a kocsinál a téli/nyári átálláskor.
Gondolom egy plusz kerék nem annyi, mint egy lemezfelni.
Sokan viszont örülnének, ha csak 40e-renként esnének.
Az viszont nem, hogy a csapágyak 50-50% -ban fém, vagy müanyag kosarasak. Èszszerü okok folytán elvárható, hogy olyan jó anyagot választanak ezen funkcióra ami az mellett hogy jó siklási tulajdonságú , rugalmas, jól birja a höterhelést, terhelést, mindezen tualjdonságok mellett ellenáll a csapágy bármilyen kenéséhez (zsírok olajok) szükséges anyagok kémiai roncsolásainak.
Mint ahogy az benzinüzemü üzemanyagszivattyü is ellenáll a benzinnek...egy flexifuel autóé meg ellenáll mind a benzin , mind az alkoholtartalmú energiahordozóknak.
Nem vagyok kémikus de Kb.
Erröl még nem hallottam.