Íme az útvonal:Ulcinj-Durres-Fier-Vlore-Sarande-Ioannina/görög/-Kalampaka-T
rikala-Larisa,és innen mi Neo Poriba szoktunk menni,mert ott szoktunk megszállni! Aztán onnan minden felé túrák!
Végig a tengerparti útvonalon! Montenegróból lépünk be,most így hirtelen ami eszembe jut Albániában,az Vlore,aztán Sarande! Vloréban szoktunk egyet aludni,Sarandéból pedig át lehet kompozni Korfura!
Az út minősége rendben van 98%-ban végig!
BAnditák. A gyári 2001-es kipuffdob, hogy jön szét? A hátsó csavarokat leflexeltem de nem tudom megnyitni. Valami széthullott benne :-( Azóta hangos és szétrázza az asszony lábát.
Ha a motorhoz nincs hozzá nyúlva .. meg erősitve meg izmositva
Max
elöl + 1 és hátul változatlan vagy hátul - 1 vagy -2
ha nagyobb módositást csinálsz eltolod a motor nyomaték görbéjét
úgyan abban az átételben / sebbeség -ben alacsonyabb fordulat ugyanazon km /ó sebbeséghez fog tartozni , ez a fogyasztásra jó hatással van ,,,adig amíg a motor f /ny bírja . De mivel ezen motorok lég /olaj hütésűek ugyan azon sebesség mellet , kisebb fordulaton .....-500-1200 ig fog forogni a forgató nyomaték kisebb lesz és a motor ban lévő kettes olaj pumpa, mivel kevesebbet forog ..így kevesebb hőt is visz el motorol az olaj , mivel lassabban kering... jobban le hűl az olaj hűtőben.. ez által a motor -ban az olaj nem 125 -130 fokos csak 110-115 fok ez pedig ..már hideg túl hűtött ...a kopás sokkal gyorsabb a motor fele annyi idő alatt ki fingik .. A víz hűtés jobban tolerálya ezt a beavatkozást... /hisz ott a termostát aki felelős a motor hő háztartásáért / de ott is fen áll a veszély !
a motorom gyári átét 15/48 ... 151 Le vel 15 soros olaj hütővel
most egy kicsit le tekertem , 176 le -re 16/44 az átét 9 soros + 7 soros olaj hűtő egymás alatt , a két olaj hűtő közt 125 fokos olaj termostát van .
Így működik a dolog .. srácok ! Ne tegyétek tönkre a saját motorotokat !
Egy picit hosszabb váltó nekem is jól jönne. A rezonanciák miatt -500 kéne száznál. Viszont zavarna a sebességmérő csalása. Ilyenkor ti hozzá számoljátok az elcsalt adatot?
Ez nem 1200 Bandit, ha megnézed a hátsó lengővillát, rögtön látszik.
Èn sem nyúlnék a gyári áttételhez, mondjuk nem hiszem van még egy motor aminek ilyen overdrive-ja van. (18/41)
Íme az útvonal:Ulcinj-Durres-Fier-Vlore-Sarande-Ioannina/görög/-Kalampaka-T
rikala-Larisa,és innen mi Neo Poriba szoktunk menni,mert ott szoktunk megszállni! Aztán onnan minden felé túrák!
Hol nem? Mondjuk Boszniában kb.80-al olcsóbb. Ezért is járunk oda többet!
Az út minősége rendben van 98%-ban végig!
Én mást tervezek.
Az én láncom olyan tiszta, hogy enni lehet róla.
Max
elöl + 1 és hátul változatlan vagy hátul - 1 vagy -2
ha nagyobb módositást csinálsz eltolod a motor nyomaték görbéjét
úgyan abban az átételben / sebbeség -ben alacsonyabb fordulat ugyanazon km /ó sebbeséghez fog tartozni , ez a fogyasztásra jó hatással van ,,,adig amíg a motor f /ny bírja . De mivel ezen motorok lég /olaj hütésűek ugyan azon sebesség mellet , kisebb fordulaton .....-500-1200 ig fog forogni a forgató nyomaték kisebb lesz és a motor ban lévő kettes olaj pumpa, mivel kevesebbet forog ..így kevesebb hőt is visz el motorol az olaj , mivel lassabban kering... jobban le hűl az olaj hűtőben.. ez által a motor -ban az olaj nem 125 -130 fokos csak 110-115 fok ez pedig ..már hideg túl hűtött ...a kopás sokkal gyorsabb a motor fele annyi idő alatt ki fingik .. A víz hűtés jobban tolerálya ezt a beavatkozást... /hisz ott a termostát aki felelős a motor hő háztartásáért / de ott is fen áll a veszély !
a motorom gyári átét 15/48 ... 151 Le vel 15 soros olaj hütővel
most egy kicsit le tekertem , 176 le -re 16/44 az átét 9 soros + 7 soros olaj hűtő egymás alatt , a két olaj hűtő közt 125 fokos olaj termostát van .
Így működik a dolog .. srácok ! Ne tegyétek tönkre a saját motorotokat !
nekem 110 km /ó 4000 pereg
Örülök, hogy a földrengést túléltem....
parsgor agyaltam mar rajta,de igy olyan jol harap...
parsgor agyaltam mar rajta,de igy olyan jol harap...
Èn sem nyúlnék a gyári áttételhez, mondjuk nem hiszem van még egy motor aminek ilyen overdrive-ja van. (18/41)