Én 1 hete vagyok büszke Bandita tulajdonos ! Bár az enyém inkább csak "Bandika" ugyanis egy 91-es 400 cc -s kis paripa . Kezdő motornak ezt választottam és eddig nagyon tetszik . :)
Viszont lenne egy kérdésem hozzátok , mégpedig az hogy szereznem kellene rá jó árú lánc szettet . Van valami ötletek rá ? Nagyon megköszönöm az infókat előre is !
Nah széles utakat és Isten vigyázzon rátok !
Szevasztok Banditák!Ha egy üzlet beindul.Ezen kivül van egy középkorú csinosnak tartott 165cm 54kg-os fehérnép/néha sokat lotyog/ motorozni szeret!Bőrruhája,sisakja,csizmája van.Ruházni nem kell!Komolyra fordítva.Jó a szemetek,a kerék az egy Verhoviná-é.A gumik mögött egy Mária kép /azt hiszem gagyi/A markolat úgy tudom a Lajosban 22 ejró.Szokásos árfojam 250Ft/Euro.Üdv!Zolti
Zöldi!Én is köszönöm a gyors utalást!Talán ma feltudom tenni az eladósorba került dolgaimat.Hangsúlyozom nem a hatalmas árbevétel miatt csak a helyet fogalja és hátha valakinak tudok segíteni!/Amúgy is a pénz a legkevesebb./ 1db. "vérnyúl" plexi /kicsi/ jelképes összegért.1pár Bandit markolat/új/.Valamint a képen látható gumik.170/60-17 Michelin Macadam,Pilot road /első,hátsó/ kb 60%-osak.Üdv!Zolti
Azzal fogja kezdeni, hogy nem tud személyesen elmenni a motorért.