Amúgy szükségem lenne egy 2001-es 600N-hez pár dologra, ha tudnátok segíteni megköszönném:
- bukócső
- gyári visszapillantó
- gyári fényszóró rögzítő csavar
Pesze, ráér, van tanktáskám, csak még a 125-ös laverdámhoz vettem '99-ben Kicsit már nemolyanjó :D
A macadammal sok bajom nem volt, most már PR buzi vagyok
Zöldi!A gmail.címedre elküldöm az elérhetőségemet jó lesz?Telefonon megbeszéljük hova küldjem.Remélem Húsvét után is megfelel,de ha ragaszkodsz hozzá és az ünnepek alatt túrázni akarsz isten-bizony feladom izibe.Üdv!Zolti /vegyél még valamit úgy tudom szereted a Michelin Macadam gumit/
Ha tudsz szerezni javítófestéket, akkor légyszi írd meg, hogy honnan sikerült. Én voltam a győri suzuki kereskedésben, de azt mondták, hogy ők nem forgalmaznak javítófestéket. Nekem az ülés kezdi kidörzsölni a tankot, amit nem is értek. Arra gondoltam, hogy valahonnan szerzek fóliát, hogy ne a festék kopjon.
Ilyen átlátszó védőfóliát szerintetek hol lehet venni?
Sziasztok! Ősszel szert tettem egy 250-es banditára. Arra lennék kiváncsi, hogy milyen olajat ajánlottok bele? Illetve milyen gertyát?
Esetleg van olyan weblap amiről szerettek a géphez rendelgetni, mert olcsó vagy vmi? :D
Egy bajom van a bandittal. A menetszél pont a golyóimra megy :S Jó volna melegíteni őket néha :D